DRAMATIČNO! EKSPLOZIJA NA NIJAGARINIM VODOPADIMA! Zatvorena sva četiri granična prelaza između SAD i Kanade! VATRA NA SVE STRANE! (VIDEO)

Autor:

Svet

22.11.2023

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplozija je došla iz automobila koji je pokušavao da uđe u SAD iz Kanade.

DRAMATIČNO! EKSPLOZIJA NA NIJAGARINIM VODOPADIMA! Zatvorena sva četiri granična prelaza između SAD i Kanade! VATRA NA SVE STRANE! (VIDEO)

Foto: Twitter/TheInsiderPaper

Eksplozija u kojoj je učestvovao automobil na mostu "Duga" kod Nijagarinih vodopada izazvala je haos duž granice, a sva četiri kopnena prelaza između SAD i Kanade su zatvorena dok se ne sazna šta ju je izazvalo.

 

 

Eksplozija je prijavljena u sredu popodne.

Nema još informacija ima li poginulih i povređenih.

 

 

Grad Nijagarini vodopadi saopštio je da je eksplodirao  automobila koji je pokušavao da uđe u SAD iz Kanade.

Oglasio se FBI koji je celu situaciju ocenio kao veoma opasnu.

Kako javlja "Niagara Gazette", putujući niz ulicu Nijagara, automobil je, kako se navodi, odjurio u pogrešnom pravcu u kabine za inspekciju, gde je došlo do eksplozije.

 

 

Kapetan Policijske uprave Nijagarinih vodopada koji je usmeravao vozače i pešake u blizini inspekcijskog centra na raskrsnici Nijagarine ulice i Bulevara Reinbou rekao je da ne može da komentariše situaciju pre nego što je rekao novinaru da treba da napusti to područje jer je "opasna situacija".

Dva svedoka koja su bila prisutna na tom području kada se incident dogodio izjavila su da su čuli jaku buku koja je zvučala kao eksplozija i da su u sredu ujutru videli veliki oblak dima u blizini inspekcijske stanice neposredno pre nego što je policija stigla na lice mesta.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading