NISAM ZA PREKID RATA! Bajden po ko zna koji put pokazao šta jedino Amerika želi, a onda je zbunio sve NOVOM IZJAVOM

Autor:

Svet

19.11.2023

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SAD pozvao je Izrael da poštuje humanitarno pravo i minimalizuje gubitak civilnih života

NISAM ZA PREKID RATA! Bajden po ko zna koji put pokazao šta jedino Amerika želi, a onda je zbunio sve NOVOM IZJAVOM

Foto: Tanjug-AP

Predsednik SAD Džo Bajden novom izjavom potvrdio je vekovno razmišljanje celog sveta da državni vrh ove zemlje interesuje samo vođenje ratova.

Bajden je, govoreći na temu bombardovanja Gaze poručio da nije za prekid rata.

- Sve dok se Hamas drži svoje ideologije uništenja, prekid vatre nije mir. Hamas će svaki prekid vatre iskoristiti za obnovu zaliha raketa, pregrupiranje boraca i ponovno pokretanje napada na nedužne - napisao je Bajden u tekstu za Washington Post.

- Naš cilj ne bi trebalo da bude da se rat zaustavi danas, rat treba okončati zauvek. Treba da se  prekine ciklus neprekidnog nasilja i da se izgradi nešto snažno u Gazi i širom Bliskog istoka kako se istorija ne bi ponavljala - dodao je Bajden načisto zbunivši čitaoce pošto je prvo podržavao bombardovanje, a onda je govorio o trajnom miru. 

Predsednik SAD je takođe pozvao Izrael da poštuje humanitarno pravo i minimalizuje gubitak civilnih života.

Rekao je kako je rešenje sa dve države jedino trajno rešenje sukoba u regiji, a da bi u međuvremenu trebalo da postoji vlast pod palestinskom upravom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mumi

19.11.2023 16:26

Kad bi ja bila zlo kao amerikanci,rekla bih nek ih svaka decija suza opece koja je potekla zbog njih. Ali ja nisam oni, ni jedno dete ne zasluzuje bol i patnju. "Veliki ratnici" su sklonili svoju decu a tudja ginu. Kosmicka pravda postoji i ja se nadam da ce dobro pobediti.