''SAD SU BAHATA DRŽAVA KOJU ODAVNO NIKO NIJE TUKAO''! Ruski pukovnik SUROVO odbrusio Amerikancima, pa se dotakao i VRAĆANJA duga

Autor:

Svet

23.10.2023

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pukovnik u penziji uputio oštre reči Sjedinjenim Američkim državama!

''SAD SU BAHATA DRŽAVA KOJU ODAVNO NIKO NIJE TUKAO''! Ruski pukovnik SUROVO odbrusio Amerikancima, pa se dotakao i VRAĆANJA duga

Foto: Tanjug/AP

Američki predsednik u nebranom grožđu

Američko oružje prebačeno u Kijev svaki put postaje sve moćnije i sve većeg dometa, rekao je pukovnik u penziji Viktor Baranec.

- Što su stvari gore za ukrajinsku vojsku, to je moćnije oružje koje Sjedinjene Države pokušavaju da isporuče Ukrajini - kazao je Baranec za ukraina.ru.

SAD su velika bahata država koju odavno niko nije ozbiljno tukao - smatra on. Kada je u pitanju situacija na frontu, Baranec kaže da Rusima ide dobro na kupjanskom pravcu.

- Svaki dan napredujemo tamo. Važno nam je da vratimo dugove Oružanim snagama Ukrajine, koje su nas svojevremeno izbacile odatle. Tu vraćamo stratešku inicijativu od koje smo odustali prošlog leta - kazao je pukovnik, prenose "Novosti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading