HTELI DA ULETE MEĐU UČESNIKE I DA IH NOŽEVIMA IZBODU! Braća iz Bosne i Čečen planirali napad na Paradi ponosa!

Autor:

Svet

08.11.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džihadista iz Čečenije bio je mozak ekipe i u prepisci je otkriveno da nije zadovoljan što ništa nije postignuto 17. juna

HTELI DA ULETE MEĐU UČESNIKE I DA IH NOŽEVIMA IZBODU! Braća iz Bosne i Čečen planirali napad na Paradi ponosa!

Foto: Tanjug-AP, Shutterstock

Austrijska policija se obračunava sa mafijom

Braća poreklom iz Bosne i Hercegovine, uz pomoć jednog Čečena planirali su napad 17. juna u Beču na učesnike Parade ponosa.

Policija je na vreme otkrila zaveru i oni su privedeni, međutim zbog nedostatka krucijalnih dokaza morali su nedugo zatim da budu pušteni na slobodu.

Sada je austrijska policija došla u posed novih informacija koje nedvosmisleno potvrđuju da su tri muškarca starosti od 18 do 25 godina planirali napad.

Kada su žitelji BiH prvi put privedeni u njihovim telefonima nije ništa pronađeno, međutim uz pomoć bezbednosnih službi okolnih zemalja, austrijski inspektori otkrili su tajnu prepisku koja je pokazala da su ovi mladići zaista imali užasne namere.

Džihadista iz Čečenije bio je mozak ekipe i u prepisci je otkriveno da nije zadovoljan što ništa nije postignuto 17. juna kada je bila Parada ponosa.

Plan je bio da tri mladića automobilom ulete među učesnike Parade ponosa, a da onda krenu noževima na njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading