NAŠEM FOLKERU NIČU NEKRETNINE KO PEČURKE: Dejan Matić se častio stanom u Grčkoj!

Autor:

Zabava

06.11.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Dejan Matić živi na relaciji Austrija - Srbija, a sad je svom opusu dodao još jednu nekretninu

NAŠEM FOLKERU NIČU NEKRETNINE KO PEČURKE: Dejan Matić se častio stanom u Grčkoj!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Pevač Dejan Matić otkrio je da živi u Beču, kao i da je, poput brata Saše Matića, već rešio jednu nekretninu na morskoj obali, ali na drugom moru. Kao što je već poznato, Dejan, osim u Beogradu, raspolaže nekretninom i u Beču, a sad je pazario stan i u Grčkoj.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dejan Matic

 

Kada dođe leto, njegov brat blizanac provodi slobodno vreme s porodicom na Crnogorskom primorju, dok Dejan priznaje da se odlučio za drugu morsku obalu.


- Kupio sam još jedan stan, ali u Grčkoj. To mi je bila velika želja i sada se, eto, ostvarila - otkrio je Dejan, pa progovorio o nameri da se vrati iz Beča, gde živi godinama, u srpsku prestonicu:


- Ja sam privatno u Beču, a poslovno u Beogradu. Kako ima mnogo posla kod nas, manje sam Beču, ali odvojim tih nekoliko dana da se posvetim porodici i dečacima i da učestvujem u njihovom odrastanju. Tako sam nekako spojio lepo i korisno. Mislim i da imam mnogo više vremena da se posvetim njima tamo nego što bih imao u Beogradu. Balansiram zasad i dobro mi ide.
Pevač je pre izvesnog vremena sve iznenadio kada je vozio motocikl i automobil, a sada je otkrio da li je možda tokom letovanja sam upravljao brodom.


- Nisam još vozio brodove, ne radi me to nešto. Brod mi je više za uživanje. Znaš kako kažu, najbolje je kada ti najbolji prijatelj ima brod - kategoričan je bio Dejan, a s obzirom na to da ga ne radi upravljanje brodom, otkrio je da li mu je izazovno da sam vozi avion:
- Jedan moj drugar je leteo da razgleda Novi Sad i Čenej s jednim pilotom i upitao je da li bi mogao on sam da proba da vozi. Ovaj mu kaže da može. Kad je video da je stavljen pred svršen čin i da treba da sedne za upravljač letelice, on kaže: "Ne radi mene to, mene radi da ga proteram negde ispod podvožnjaka
."
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading