JEZIV SNIMAK AJKULE KAKO JEDE CELOG ČOVEKA! Velika bela opet hara, ovo je prava NOĆNA MORA (VIDEO)

Autor:

Svet

31.10.2023

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veruje se da je ajkula bila duga četiri metra.

JEZIV SNIMAK AJKULE KAKO JEDE CELOG ČOVEKA! Velika bela opet hara, ovo je prava NOĆNA MORA (VIDEO)

Foto: commons.wikimedia.org/Pterantula (Terry Goss)

Nesreća se dogodila kada je lokalnog surfera napala velika bela ajkula. Jedan očevidac se na društvenim mrežama obratio policiji s tvrdnjom da može locirati ajkulu, pa čak i rešiti situaciju tako što će vratiti telo preminulog čoveka.

Muškarac, star 55 godina, postao je žrtva napada tokom noći u Južnoj Australiji. Nažalost, njegovo telo još nije pronađeno, ali su delovi daske za surfovanje koji pripadaju čoveku otkriveni. Na dasci su bili vidljivi jasni tragovi ugriza. Surfer koji je bio u blizini tvrdi da je uspeo snimiti ajkulu samo nekoliko trenutaka nakon napada, dok je ogromna zver plivala u blizini.

Džef Šmuker je opisao napad za lokalne medije rekavši:

- Napala ga je sa strane. Pao je jednom, podigao se, a onda ponovno pao. To je bio poslednji trenutak kada sam ga video.

Veruje se da je ajkula bila duga četiri metra.

 

 

Snimak, koji je postao viralan na društvenim mrežama, prikazuje ogromnu ajkulu kako pliva u oblasti gde je verovatno došlo do napada. Iako je zver brzo zabeležena kamerom, bila je vidljiva samo nekoliko sekundi pre nego što je ponovno nestala u dubokim plavim vodama.

Čovek koji se veruje da je snimio ovu situaciju kasnije je izrazio sumnju u taktiku koju koristi policija u potrazi za telom. Rekao je:

- Nisam siguran zašto šaljete helikopter ovde da tražite... šta? Danas sam razgovarao sa policijom i znam gde je telo surfera. Mogu pronaći tu ajkulu pre zalaska sunca i vratiti to telo. A vi ovde kružite helikopterom. Šta pokušavate pronaći?

Uprkos tvrdnjama ovog čoveka, policija nastavlja s potragom. Video snimak potrage za ajkulom je objavljen na Instagramu, prikazujući helikopter kako lebdi u okolini, pokušavajući pronaći tragove u vodi koja je izgledala nemirna, kako prenosi Dejli star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading