UBIO SUPRUGU JER NIJE HTELA DA UĐE U RIJALITI: "Renoviranje zombi kuća" joj došlo glave, David osuđen na DOŽIVOTNU ROBIJU

Autor:

Svet

23.10.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Trons (55) sa Floride, osuđen je na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva svoje supruge u aprilu 2018. godine. Tragičan događaj se odigrao nakon što je njegova supruga odbila da učestvuje u rijaliti programu “Renoviranje zombi kuća”.

UBIO SUPRUGU JER NIJE HTELA DA UĐE U RIJALITI:  "Renoviranje zombi kuća" joj došlo glave, David osuđen na DOŽIVOTNU ROBIJU

Foto: Shutterstock, Pixabay.com

Ovaj rijaliti program, koji se fokusira na renoviranje napuštenih kuća, bio je Davidova strast. Međutim, njegova supruga nije delila njegov entuzijazam. Njeno odbijanje da učestvuje u emisiji dovelo je do napetosti u njihovom braku. Tužilac je tokom suđenja izjavio: “Njeno odbijanje da učestvuje u emisiji je vrlo uznemirilo Davida do te mere da je odlučio da je ubije.”

 

Tokom perioda renoviranja, David i njegova supruga su spavali odvojeno. Ubistvo se dogodilo u studiju. David je pokušao da prikrije zločin pre dolaska policije, tvrdeći da je pronašao svoju suprugu mrtvu u kadi. Izjavio je da je ceo dan čistio kuću i šetao pse.

 

 

Međutim, detektivi su pronašli nekoliko nelogičnosti u Davidovoj priči. Rezultati obdukcije su pokazali da je njegova supruga imala povrede lica. Četiri meseca nakon zločina, David je uhapšen i optužen za ubistvo.

 

Tokom suđenja, David nije pokazao ni trunku kajanja za svoj zločin. Ovaj slučaj ostavlja gorak ukus i podseća nas na mračnu stranu rijaliti programa - kada strast preraste u opsesiju sa tragičnim posledicama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading