LAV NAPAO KROTITELJA TOKOM CIRKUSKOG NASTUPA: Ščepao ga i hteo da ga rastrgne, UZNEMIRUJUĆI snimak, čuju se KRICI! (VIDEO)

Autor:

Svet

25.09.2023

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lav u cirkusu napao svog dresera.

LAV NAPAO KROTITELJA TOKOM CIRKUSKOG NASTUPA: Ščepao ga i hteo da ga rastrgne, UZNEMIRUJUĆI snimak, čuju se KRICI! (VIDEO)

Foto: youtube/printscreen/ClickHeart TV 5

Tokom nastupa cirkuske trupe u gradu Dongningu na severu Кine, došlo je do incidenta kada je lav napao svog ukrotitelja.

Kako se na snimku vidi, lav je skočio na muškarca dok je lavica stajala sa strane. Ukrotitelj je uspeo da pobene na drugu stranu, ali ga je lav u jednom trenutku zgrabio, ipak otrgnuo se na vreme i pobegao kroz kavez.

- Prvo je izašao mužjak. Lav i lavica su stajali zajedno, a čuvar je morao da interveniše štapom da ih razdvoji. Mužjak je tada napao krotitelja, izazvavši haos u kavezu, a uplašeni gledaoci su pobegli - navodi očevidac.

Predstava je nakon napada prekinuta, a cirkus je publici vratio novac i ekipa je demontirala prostor za izvođenje i napustila grad.

Dan nakon napada, gradonačelnik rekao je da ukrotitelja nije ujeo lav već da je zadobio povrede ruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading