INCIDENT NA AERODROMU: Besni putnik divljao, napao osoblje, a onda sebe SEKAO PO GRUDIMA (VIDEO)

Autor:

Svet

23.09.2023

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantni trenuci sa jednog aerodroma postali su viralni na internetu nakon što je putnik, koji je propustio svoj let, izgubio kontrolu i izazvao haos.

INCIDENT NA AERODROMU: Besni putnik divljao, napao osoblje, a onda sebe SEKAO PO GRUDIMA (VIDEO)

Foto: printskrin

Na snimku se vidi kako je muškarac, putnik Rajanera, napao osoblje, razbijao nameštaj i kompjutere u besnom ispadu.

Video prikazuje trenutak kada je putnik izgubio živce i počeo divljački napadati aerodromsko osoblje. Očigledno frustriran zbog propuštenog leta, počeo je nasilno da reaguje. Na snimku koji je postao viralan, neidentifikovani muškarac prvo skida majicu u besu, a zatim počinje da baca nameštaj na osoblje aerodroma.

Muškarac je uhvatio kantu i bacio je na zid pre nego što je vrištao i besno uperio prst prema osoblju koje se skrivalo iza staklenih vrata na aerodromu u Palmi. U jednom trenutku uzima kompjuter i razbija ga o zid, a isto čini i sa stolicom i štampačem. Fragmenti razbijenog nameštaja ostali su razbacani po podu terminala. Izveštaji sugerišu da je muškarac nekoliko trenutaka ranije fizički napao člana osoblja Rajanera.

Uznemireni zaposleni brzo su pozvali pomoć, a šest članova obezbeđenja stiglo je na mesto događaja. Tamo su zatekli besnog putnika koji i dalje divlja. Nakon toga, kako se navodi, muškarac je otišao u ženski toalet gde je razbio ogledalo i pretio da će sebi nauditi.

Navodno se posekao po grudima i stomaku pre nego što ga je obezbeđenje konačno savladalo i pre predaje policiji. Muškarac je prevezen u bolnicu radi lečenja pre nego što je zadržan u policijskoj stanici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading