UBIJEN SERIJSKI UBICA U ZATVORSKOJ ĆELIJI! Ubio 22 žene, likvidirao ga CIMER!

Autor:

Svet

19.09.2023

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serijski ubica BIli Kemirmir pronađen je mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji.

UBIJEN SERIJSKI UBICA U ZATVORSKOJ ĆELIJI! Ubio 22 žene, likvidirao ga CIMER!

Foto: Tanjug/AP

Serijskog ubicu Bili Kemirmira koji se osuđen za ubistvo 22 starije žene usmrtio je cimer u zatvorskoj ćeliji u Teksasu

- Bili Kemirmir (50) pronađen je mrtav u svojoj ćeliji - potvrdila je portparoka ministarstva kaznenog pravosuđa Hana Hani i dodala da je osumnjičeni za ubistvo njegov cimer, ali da ne može da otkrije njegov identitet niti to kako je Kemirmir ubijen.

Podsetimo, Kemirmir je prema navodima iz optužnice vrebao starije žene na području Dalasa u razdoblju od dve godine, ubijao ih i krao njihov novac. Uhvaćen je 2018. godine kada je jedna žena (91) preživela napad.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bili Kemirmir, serijski ubica

Naime, ona je ispričala da je ubica ušao u njen stan i pokušao da je uguši jastukom nakon čega joj je uzeo nakit. Sledećeg dana je uhapšen na parkingu stambenog kompleksa, a kod njega je pronađen novac i kutija od nakita.

Upravo dokumenti u kutiji su ih doveli do kuće Lu Ti Haris (81) koja je pronađena mrtva u svojoj spavaćoj sobi. Klupko se odmotalo i na kraju je optužen za ukupno 22 ubistva u dva okruga.

Kemirmir je služio dve doživotne kazne bez mogućnosti pomilovanja. Bio je zatvoren u jedinici "Kofild" u koloniji Tenesi koja se nalazi oko 160 kilometara jugoistočno od Dallasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading