JEZIVE POSLEDNJE REČI ŽENSKOG SERIJSKOG UBICE: Samo nekoliko sekundi pre pogubljenja je OVO izgovorila i zaledila sve!

Autor: M.O.

Lifestyle

29.08.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godine 2002. američka savezna država Florida je pogubila desetu ženu otkada je 1976. vraćena smrtna kazna, Ajlin Vurnos.

JEZIVE POSLEDNJE REČI ŽENSKOG SERIJSKOG UBICE: Samo nekoliko sekundi pre pogubljenja je OVO izgovorila i zaledila sve!

Foto: youtube/printscreen/AileenWuornos

Ajlin Vurnos je jedna od najpoznatijih ženskih serijskih ubica ikada. Nakon što je provela više od decenije na smrtnoj kazni, obećala je da će se vratiti na zemlju, samo nekoliko sekundi pre nego što je primila smrtonosnu injekciju 2002. godine.

Kada su je pitali da li želi da da poslednju izjavu pre njene pogibije, ona je počela grokotom da se smeje te je rekla : "Da samo želim da kažem da plovim sa stenom i da ću se vratiti kao " Dan Nezavisnosti", sa Isusom. 6. jun, kao na filmu. Veliki matični brod i sve to, vratiću se, vratiću se."

Ajlin je dobila ukupno šest smrtnih kazni zbog pucanja na sedam muškaraca između 1989. i 1990. godine, a  privedena je u januaru 1991. Tadašnja seksualna radnica, Vournos je tvrdila da je ubila muškarce u samoodbrani, rekavši su svi oni pokušali da je siluju. 

"Ubila sam te ljude, opljačkala ih mrtva hladna. I uradila bih to ponovo. Nema šanse da me očuvaju u životu ili bilo šta drugo, jer bih ponovo ubila. Mržnja puzi kroz mene".

Republika

Foto: youtube/printscreen/AileenWuornos

Ajlin Vurnos

 

Telo njene sedme žrtve, nikada nije pronađeno, pa je tu optužbu za ubistvo izbegla. 

Nakon što je deceniju provela u iščekivanju smrtne kazne, Ajlin je molila za smrt. Deset godina nakon presude ona je psihički propadala, a na samom početku suđenja, dijagnostifikovana je kao psihopata s graničnim poremećajem ličnosti.

Tvrdila je da nema smisla da joj poštedi život i zaklela se da će biti ponovljeni prestupnik ako bude puštena.

Njen život je od samog početka bio prava tragedija

Telo je počela da prodaje za cigarete kada je imala samo 11 godina. Njen otac, seksualni predator, obesio se u zatvoru kada je imala 13 godina. Njena majka, imigrantkinja iz Finske, već ju ne napustila i ostavila svekru i svekrvi. Samo godinu dana pošto joj je otac izvršio samoubistvo, baka je umrla od bolesti jetre. Kako se kasnije saznalo, deda je nekoliko godina silovao i tukao. 

Kada joj je bilo 15 godina, napustila je školu kako bi rodila dete koje je dobila s dedinim pajtašem i otišla u dom za neudate majke. 

Sina je dala na usvajanje i preusmerila se na krađe i prostituciju, a sve ostalo je istorija. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading