MONSTRUM IŽIVLJAVANJE SNIMAO MOBILNIM TELEFONOM: Nevenčanu suprugu bukvalno UNAKAZIO, hrabra žena je smogla snage i IZAŠLA U JAVNOST

Autor:

Svet

17.08.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena iz Lankašira u Britaniji koja je želela da ostane anonimna, pristala je da se objavi fotografija unakaženog lica, kako bi vlastima, ali i svetu pokazala sa čim se žrtve nasilja bore.

MONSTRUM IŽIVLJAVANJE SNIMAO MOBILNIM TELEFONOM: Nevenčanu suprugu bukvalno UNAKAZIO, hrabra žena je smogla snage i IZAŠLA U JAVNOST

Foto: Printscreen/www.dailymail.co.uk/Lancashire Constabulary

Fotografija koju je poslala prikazuje kako žena izgleda nakon što ju je njen partner Karl Mačin brutalno isprebijao, dok je čitav napad snimao mobilnim telefonom.

Njene povrede su stravične a užasan napad se dogodio se u njihovom domu u Blekpulu 4. decembra prošle godine.

U napadu je Mačin nevenčanoj supruzi slomio vilicu, izbio nekoliko zuba. U napadu joj je stradala jabučna kost, te joj se kapak ne zatvara lepo. Oštećeni su joj i nervi lica, zbog čega više ne može ni da se osmehne.  zadobila je potres mozga zbog čega i danas ima problema sa pamćenjem i govorom.

Zabeležene su joj i povrede po nogama, stomaku i leđima.

Republika

Foto: Printscreen/www.dailymail.co.uk/Lancashire Constabulary

 

 

Žrtva je od policije izričito zahtevala da objave njenu fotografiju sa povredama, koliko god uznemirujuća bila, kako bi svi videli koliko je napad bio brutalan.

"Iako sam zadobila stravične fizičke povrede, emocionalna i psihička šteta za mene je isto tako užasna. Trauma i psihološki stres koje mi je ovo izazvalo su nemerljivi. Imam noćne more, anksiozna sam, imam stravične napade panike. Uznemirena sam kad sam u gužvi, ne volim da vreme provodim u zatvorenom, posebno ako ima muškaraca u blizini. Na ivici sam i osećam se izloženo i nesigurno. Uvek gledam preko ramena da li je neko, ko bi me mogao povrediti, iza mene. Bojim se da zaspim jer i u snu proživljavam ono što mi se dogodilo. Osećam se ranjivo i nesigurno u sopstvenom domu, jer još uvek imam živopisne flešbekove onoga što mi se tamo dogodilo", navela je žena u svom dopisu policiji.

Ona kaže da ne zna da li će ikada više moći da povrati samopouzdanje i da se oseća sigurno.

"Živim u stalnom strahu da me moj napadač traži, i da će saznati gde smo sin i ja", navela je žrtva.

Mačin (44) je osuđen na sedam godina i dva meseca zatvora. Njemu je određena zabrana prilaska žrtvi narednih deset godina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading