TINEJDŽERKU SILOVALI NA POZNATOM LETOVALIŠTU! Turisti snimali sav UŽAS, lekar utvrdio POVREDE

Autor:

Svet

16.08.2023

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka tvrdi da su je turisti silovali u jednoj od njihovih soba

TINEJDŽERKU SILOVALI NA POZNATOM LETOVALIŠTU! Turisti snimali sav UŽAS, lekar utvrdio POVREDE

Foto: www.profimedia.rs

Petorica turista iz Francuske i jedan iz Švajcarske navodno su telefonima snimali napad koji se dogodio u utorak u jednom hotelu u Magalufu. Devojku su prema navodima lokalnih medija upoznali na jednoj zabavi, a nakon toga su je doveli u hotel i navodno grupno silovali u sobi.

Devojka tvrdi da su je turisti silovali u jednoj od njihovih soba. Mediji navode da je nekako uspela da pobegne na ulicu, a jedan čuvar ju je video kako plače i pozvao policiju. Osumnjičeni su uhapšeni i određen im je pritvor.

Detektivi su pregledali prostoriju u kojoj se navodno dogodio napad i uzeli snimke nadzornih kamera ulaza u hotel u okviru istrage koja je u toku.

Lekar je pregledao žrtvu i rekao je da je pronašao povrede na njenim rukama.

Grupa turista, podsetimo, pre mesec dana je navodno grupno silovala jednu devojku (20) nakon što je namamljena u hotelsku sobu na Majorci. Devojka je na plaži Palma upoznala nemačkog mladića (20).

Lokalni mediji navode da su se nakon nekoliko pića poljubili i da je posle otišla u njegovu hotelsku sobu. Devojka je mislila da će biti sami, međutim, tamo je bilo još pet mladih Nemaca koji su uveliko bili pijani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Перагеније

16.08.2023 21:37

Поред толике понуде они силују?!...