U PUNOJ BRZINI SE ZAKUCALI U STUB I IZGORELI: Sin poznatog biznismena i suvozač umrli UŽASNOM SMRĆU u zapaljenom BMW-u! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

13.08.2023

09:10 >> 09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve osobe - vozač i suvozač - poginule su u automobilu koji se zabio u stub na Kutuzovskom prospektu na zapadu Moskve .

U PUNOJ BRZINI SE ZAKUCALI U STUB I IZGORELI: Sin poznatog biznismena i suvozač umrli UŽASNOM SMRĆU u zapaljenom BMW-u! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen Telegram VČK-OGPU

Na Kutuzovskom prospektu u Moskvi, automobil marke BMW se sakucao u stub i zapalio se, saopštilo je odeljenje za saobraćaj Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kako navode ruski Telegram kanali, poginula su dva mladića,obojica stara 21 godinu.  Stradali su vozač Lersa Mazakajev i suvozač Ivan Novikov. Prema pisanju ruskih medija, automobil BMV M8 pripadao je 63-godišnjem Ahmahažeu Mazakajevu, koji se bavio lizingom automobila. Njegova supruga je vlasnica velikog moskovksog Novinskog poslovnog centra LLC Bela Mazakajeva.

Nesreća se dogodila u blizini kuće broj 27 Kutuzovski prospekt u nedelju odmah psole ponoći, u 00:26 po moskovskom vremenu. Sudeći po objavljenom snimku sa mesta udesa, vozač je izgubio kontrolu, automobil je velikom brzinom izleteo na trotoar i naleteo na stub.

 

Nakon sudara, automobil se odmah zapalio.

 

 

Prema preliminarnim podacima  Ministarstva unutrašnjih poslova, „vozač automobila je izgubio kontrolu“. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading