GRKINJA SE KOLIMA ZAGLAVILA U PESKU NA PLAŽI: Grci prolazili i samo gledali, onda su u pomoć skočilla tri Srbina i DOBILA OVACIJE

Autor:

Svet

08.08.2023

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan Srbin bio je akter zanimljive priče na plaži u Grčkoj, a epilog situacije, kako je naveo, ulepšao mu je letovanje, ali je i izazvao ovacije i divljenje Grka. Ovaj čovek nesebično je podelio sve u jednoj objavi na Fejsbuk grupi, želeći da nekom izmami osmeh na lice.

GRKINJA SE KOLIMA ZAGLAVILA U PESKU NA PLAŽI: Grci prolazili i samo gledali, onda su u pomoć skočilla tri Srbina i DOBILA OVACIJE

Foto: Shutterstock

Naime, jedna Grkinja je greškom ušla dublje kolima u pesak i tom prilikom se zaglavila. Potonuo skromni auto, izbledeo od peska, soli i sunca, u pesku je bio skroz do branika, a kako očevidac navodi iako su mnogi zastajkivali, niko joj nije pomogao.

„Mnogi Grci su prošli, pogledali i otišli“, navodi čovek, piše Telegraf.

Na sreću ove žene, na plaži su se našla tri Srbina koja su bila spremna za akciju spasavanja. Jedan od njih, po priči čoveka, bio je Beograđanin koji je toliko jak i krupan čovek da je sve njih zajedno mogao da podigne, pa i žen u za volanom.

„Doduše, jedan od nas, Beograđanin (po tablicama) je toliko jak i krupan čovek – što bi naš narod rekao kao od brda odvaljen, da je trebalo, on bi i nas dvojicu podigao zajedno sa autom i sve Grkinjom za volanom „, napisao je jedan od aktera priče.

Nakon uspešno obavljenog posla, Srbi su bili srećni i ponosni zbog svog podviga, a Grci su im se zahvaljivali, jedna bakica je bila posebno ganuta.

„Grci su se tako srdačno zahvalili, a naročito starija gospođa koja je malo na grčkom, malo na engleskom vikala: Srbi su divni ljudi! Divan narod“, napisala je.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading