SENILNA BAKA ZAVILA ROĐENU PORODICU U CRNO! Povela unuku (1) u vrtić pa je zaboravila u kolima - mučeno dete se UGUŠILO!

Autor:

Svet

02.08.2023

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je još jedan tragičan slučaj u nizu ove godine.

SENILNA BAKA ZAVILA ROĐENU PORODICU U CRNO! Povela unuku (1) u vrtić pa je zaboravila u kolima - mučeno dete se UGUŠILO!

Foto: Shutterstock

U okrugu Safolk, žena starosti 64 godine doživela je nezamislivu tragediju kada je u ponedeljak zaboravila da ostavi svoje dete u vrtiću, ostavljajući ga u vozilu tokom celog radnog dana. Policija je potvrdila da je dete preminulo, a istraga je u toku.

Prema saopštenju policije, žena je u ponedeljak krenula na posao i oko osam sati kasnije je krenula da preuzme svoje dete iz vrtića na Redvud Lejnu u Smitaunu, kada je užasno shvatila da je dete ostavila u vozilu tokom dana. Dete je hitno prevezeno u bolnicu, ali nažalost, lekari su samo mogli da konstatuju njegovu smrt.

Ovo je još jedan tragičan slučaj u nizu ove godine. Prema podacima CNN-a, ovo je već 15. dete koje je preminulo u vrućem vozilu u 2023. godini. Ova tužna vest podstiče na dalju pažnju i svest o opasnostima koje mogu proisteći iz zaboravljanja dece u vozilima tokom vrućih letnjih dana.

Detalji o ovom slučaju i dalje su u fazi istrage, a policija nije saopštila da li će u ovom slučaju biti podignuta optužnica. Ovo tragično događanje još jednom nas podseća na važnost pažljivosti i odgovornosti, posebno kada je reč o bezbednosti dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading