NLO JE BIO SVESTAN DA SMO BILI TAMO! Penzionisani komandir mornarice: Ono što smo videli prevazilazi ondašnje mogućnosti! (VIDEO)

Autor:

Svet

27.07.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je Frejvor pokušao da prekine UAP, ubrzao se tako brzo da se činilo da je nestao.

NLO JE BIO SVESTAN DA SMO BILI TAMO! Penzionisani komandir mornarice: Ono što smo videli prevazilazi ondašnje mogućnosti! (VIDEO)

Foto: tiktok/prinscreen

Tokom saslušanja u sredu pred poslanicima Predstavničkog doma o neidentifikovanim letećim objektima, poznatim i kao NLO, penzionisani pilot lovca mornarice svedočio je o svom iskustvu kada je tokom leta 2004. video ono što je opisao kao ''objekat koji izgleda kao Tik tak''.

Penzionisani komandir mornarice, Dejvid Frejvor je bio komandant eskadrile F/A-18F na Američkom Nimitz kada je rekao da je primetio objekat tokom leta pored obale južne Kalifornije 14. novembra 2004. godine.

U intervjuu za ''60 minuta'' 2021. godine, Frejvor, diplomac Pomorske letačke škole Top Gun, takođe je govorio o onome što je video.

On i potpukovnik komandir Aleks Ditrih izvodili su vežbe sa Nimic Carrier Strike Group oko 100 milja jugozapadno od San Dijega.

U to vreme, napredni radar na brodu koji je bio deo njihove grupe za obuku, USS Princeton, otkrio je ono što su operateri nazvali ''više neidentifikovanih letelica'' iznad horizonta, spuštajući se 80.000 stopa za manje od sekunde. Frejvor i Ditrih su skrenuli kako bi istražili.

- Rekao sam, 'Čoveče, jel vidiš tu stvar dole?' I videli smo ovaj mali beli objekat koji izgleda kao Tic Tac. I on se jednostavno kreće iznad oblasti bele vode - rekao je Frejvor za „60 minuta“.

Tokom vežbe, Frejvor i Ditrih su imali po jednog oficira za sistem naoružanja na zadnjem sedištu svog F/A-18F.

- Bilo nas je četvoro u avionima koji smo bukvalno gledali ovu stvar oko pet minuta - rekao je Fravor u svom intervjuu 2021.

Frejvor je otišao da pogleda izbliza. On je opisao objekat "Tic Tac" koji odražava njegove pokrete, rekavši da je "bio svestan da smo tamo".

- Objekat je bio veličine Frejvorovog F/A-18F, bez oznaka, bez krila i izduvnih gasova -  rekao je.

Kada je Frejvor pokušao da prekine UAP, ubrzao se tako brzo da se činilo da je nestao.

Frejvor je na saslušanju odgovarao na pitanja.

@uap_repository UFO hearing 2004 Tic-Tac Witness Davis Fravor testimony. #fyp #ufo #uap #real #truth #uaptiktok #uap_repository ♬ original sound - UAP_Repository

- Da li ste videli bilo kakav izvor pokreta iz letećeg objekta? Uključujući bilo koja potencijalna termička skeniranja vaše letelice? - pitao je sudija Lengvorti.

Ne, nisu bili detektovani nikakvi Infrared zraci  - odgovorio je Frejvor.

- Da li ste u svojoj karijeri videli takvu vrstu pokreta, bez iduvnih ventila? Možete li opisati manevar? 

- Veoma neodređeno...kao da je tačno znao šta radi. Bio je svestan našeg prisustva i povećavao je brzinu. To znači da je iz nultnog stanja dostigao našu brzinu.

- Da li mislite da bi najbrža letelica mogla da izvede manevre koje ste videli? - pitao je sudija.

- Ne, ni približno - odgovorio je Frejvor.

Rekao je da je NLO otkriven na oko 60 milja manje samo minut kasnije.

- Mislim da je ono što smo iskusili, kao što sam rekao, daleko iznad nauke o materijalima i mogućnosti koje smo imali u to vreme, koje trenutno imamo ili koje ćemo imati u narednih 10 do 20 godina - svedočio je Frejvor u sredu pred odborom za nacionalnu bezbednost Predstavničkog doma za nadzor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 


 

Komentari (0)

Loading