STRAVIČAN PRIZOR U LAVOVU: U ruskom napadu uništena stambena zgrada, spasioci pretražuju ruševinu BROJE SE MRTVI I RANJENI (VIDEO)

Autor:

Svet

06.07.2023

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Broj poginulih u ruskom raketnom napadu na grad Lavov, na zapadu Ukrajine porastao je na četiri, saopštio je danas gradonačelnik Andrij Sadovi.

STRAVIČAN PRIZOR U LAVOVU: U ruskom napadu uništena stambena zgrada, spasioci pretražuju ruševinu BROJE SE MRTVI I RANJENI (VIDEO)

Foto: Printscreen Twitter

Ukrajinsko Ministarstvo spoljnih poslova navodi da je u napadu, u kojem su uništena dva gornja sprata dva dela stambene zgrade u Lavovu, povređeno devet osoba, prenosi Gardijan.

 

Vlasti su saopštile da spasioci pretražuju ruševine stambene zgrade u potrazi za preživelima i žrtvama.

 

 

Sadovi je prethodno na svom Telegram kanalu napisao da je u napadu oštećeno oko 60 stanova i 50 automobila.

 

 

Regionalni guverner Maksim Kozitski objavio je video snimak na kojem se vidi široka, zakrivljena četvorospratna stambena zgrada kojoj nedostaju delovi gornjih spratova.

 

Tokom noći širom Ukrajine na snazi je bila vazdušna opasnost, a bilo je i izveštaja o ulasku krstarećih raketa u ukrajinski vazdušni prostor.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading