BIO ČASTAN PRIPADNIK VAGNERA, PRAVOSLAVLJE MU BILO SVE! Dobio dete sa Ruskinjom, imao silna ORDENJA - snajperista otkrio SABLASNE detalje u vezi tragedije!

Autor:

Hronika

05.07.2023

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se saznaje od poznanika poginulog iz detinjstva, on je godinama provodio vreme u Rusiji.

BIO ČASTAN PRIPADNIK VAGNERA, PRAVOSLAVLJE MU BILO SVE! Dobio dete sa Ruskinjom, imao silna ORDENJA - snajperista otkrio SABLASNE detalje u vezi tragedije!

Foto: Facebook

Srbin Uroš P. (28) dobrovoljac poginuo je u Bahmutu u Ukrajini kao pripadnik grupe Vagner.

Priča se aktualizovala kada se Prigožin sa svojim sledbenicima povukao u Belorusiju i kada mu deo plaćenika potpisuje ugovore s Ministarstvom odbrane Rusije, čemu su se mnogi iz te skupine donedavno protivili.

Kako se saznaje od poznanika poginulog iz detinjstva, on je godinama provodio vreme u Rusiji.

- Desetak godina sigurno. Tamo je dobio silno ordenje, ali nije se javljao nikome tri, četiri meseca.

Saučešće porodici je na svom Telegram kanalu objavio snajperista koji nikako nije hteo da izgovori njegovo prezime, ali su poznavaoci prilika odmah shvatili o kome je reč.

- Poginuo je u borbama za Artjomovsk (kako Rusi zovu Bahmut), a telo mu je pronađeno pre deset dana. Ne možemo objavljivati gde će biti sahrana, ali sam ja mislio otići na tu sahranu, ali zbog obaveza, nažalost, ne mogu - rekao je između ostalog snajperista.

Inače, on je dao pre pet godina intervju za portal "Polit navigator" u kome je govorio o svojim motivima odlaska u rat, situaciji na frontu i mogućoj ukrajinskoj ofanzivi.

Došao je kao dobrovoljac iz Srbije u Lugansk 2014. godine, dakle na početku rata u Ukrajini i postao je pripadnik Sedme brigade zbog kako kaže "ljubavi prema Rusiji".

U međuvremenu se venčao s Ruskinjom s kojom ima dete, ali taj je brak okončan razvodom.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading