DRAMATIČAN SNIMAK HAPŠENJA: FSB U AKCIJI, Rus navodno spremao antentat na premijera Krima PRONAĐENA PAKLENA NAPRAVA (VIDEO)

Autor:

Svet

03.07.2023

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snage bezbednosti sprečile su atentat na šefa Krima Sergeja Aksjonova, saopštila je Federalna služba bezbednosti Rusije (FSB).

DRAMATIČAN SNIMAK HAPŠENJA: FSB U AKCIJI, Rus navodno spremao antentat na premijera Krima PRONAĐENA PAKLENA NAPRAVA (VIDEO)

Foto: Printscreen Telegram

Kako je navedeno, priveden je državljanin Rusije, rođen 1988. godine, koga je vrbovala Služba bezbednosti Ukrajine i koji je na teritoriji Ukrajine prošao obuku za izviđačke i subverzivne aktivnosti, uključujući i za mine i eksplozive, prenose RIA Novosti.

 

Navodno je planirao da digne u vazduh auto Aksjonova, ali je uhapšen dok je uzimao bombu iz skrovišta. 

 

Aksjonov je prokomentarisao hapšenje rečima da specijalne službe rade jasno i efikasno, a da je siguran da će naručioci zločina biće pronađeni i kažnjeni.

„Moguće je potpuno eliminisati terorističku pretnju iz Kijeva samo ispunjavanjem ciljeva specijalne vojne koje je postavio predsednik. Tako će i biti“, naglasio je šef Krima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading