OBAMA UHVAĆEN KAKO LUPKA SUPRUGU PO ZADNJICI: Bivši američki predsednik na odmoru u Grčkoj demantovao navode o razvodu

Autor:

Svet

25.06.2023

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši američki predsednik Barak Obama fotografisan je kako "lupka" po zadnjici svoju suprugu Mišel Obamu tokom porodičnog odmora u Grčkoj.

OBAMA UHVAĆEN KAKO LUPKA SUPRUGU PO ZADNJICI: Bivši američki predsednik na odmoru u Grčkoj demantovao navode o razvodu

Foto: Tanjug/AP

Bračni par penjao se stepenicama spomenika u Atini, kada je Baraku "poletela" ruka, a simpatični trenutak zabeležen je i na kamerama.

Inače, Barak i Mišel venčali su se 1992. godine. Mišel je, pri upoznavanju Baraka, njemu bila mentorka u advokatskoj kancelariji u kojoj su radili i nije je nimalo zanimao. Ipak, na kraju je uspeo da je osvoji.

U braku su dobili dve ćerke, Maliju i Sašu. Njihove ćerke, koje sada imaju 22 i 24 godine, imale su osam i 10 godina kada su prvi put živele u Beloj kući.

Nedavno se šuškalo o njihovom razvodu. Strani mediji su pisali kako se Mišel sukobljava sa suprugom zbog svoje želje da osvoji Holivud. Ona je osnovala producentsku kuću "Higher Ground", a svim silama se trudi da pridobije slavne prijatelje kako bi je podržali u novom poduhvatu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Kako bi joj to pošlo za rukom, doteruje se i navodno flertuje s muškarcima, što Baraku jako smeta. Ipak, čini se da su najnovijim objavama stali na kraj šuškanjima i pokazali kako razvod nije ni na vidiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading