NOVI DETALJI ISTRAGE UBISTVA MLADE POLJAKINJE NA KOSU: Cimer osumnjičenog promenio iskaz, Anastasija mučena 92 sata?

Autor:

Svet

22.06.2023

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bačena je nova senka na slučaj nestanka i ubistva mlade Poljakinje na Kosu, nakon što je cimer osumnjičenog promenio izjavu

NOVI DETALJI ISTRAGE UBISTVA MLADE POLJAKINJE NA KOSU: Cimer osumnjičenog promenio iskaz, Anastasija mučena 92 sata?

Foto: Printscreen

Još uvek nije podignuta optužnica za ubistvo protiv muškarca iz Bangladeša, iako se on smatra glavnim osumnjičenim u slučaju smrti mlade Poljakinje Anastasije Rubinske na grčkom ostrvu Kos, piše Telegraf.rs.

Dok policija nastavlja da istražuje slučaj, Pakistanac, cimer osumnjičenog, sada je dao drugačiju izjavu u odnosu na njegovo prvo svedočenje 13. juna. Na ovaj način bacio je novu senku na slučaj koji je potresao ostrvo.

U prvom svedočenju, Pakistanac je rekao da se u ponedeljak uveče 13. juna u 22.10 sati vratio u kuću u koju je živeo sa cimerom i da tamo nije zatekao ni njega ni devojku. To se donekle poklapa sa činjenicom da postoje dokazi da su osumnjičeni i Anastasija ušli u kuću u 20.38 sati, što bi moglo da znači da je tortura nesrećne devojke trajala 92 minuta.

Međutim, u izjavi za medije u sredu, Pakistanac je tvrdio da je video cimera i Anastasiju kada se vratio kući i da su pili pivo. Rekao je da je u 23 sata čuo motor kako odlazi sa njima.

Policija ne isključuje mogućnost da je od prvog izveštaja dan nakon ubistva do juče, Pakistanac možda bio u stanju straha ili pokušao da zaštiti svog cimera iz Bangladeša.

Republika

Foto: pixabay.com, printscreen

 

 

U svojoj prvoj izjavi rekao je da se njegov cimer vratio kući u ranim jutarnjim satima u utorak, 13. juna, i da je imao zemlju i travu na odeći, dok su mu cipele bile blatnjave.

U novoj izjavi u sredu, nije spomenuo da je video cimera da se vratio kući, rekavši da se probudio u 1 sat i opet u 2 i da njegov cimer nije bio kod kuće.

Osumnjičeni negirao ubistvo

Osumnjičeni iz Bangladeša dva sata se izvinjavao u sredu, 21. juna zbog kidnapovanja Poljakinje.

On je negirao ubistvo, tvrdio da je nevin i da nije imao seksualni odnos sa devojkom. Naređeno mu je da ostane u pritvoru.

Takođe je tvrdio da su se nakon posete marketu motorom zajedno otišli do njegove kuće. Devojka je držala flašu vina i pitala ga da ode u toalet u kući, tvrdi on. Nakon što su, prema njegovim rečima, izašli iz kuće, ostavio ju je na jednom mestu odakle je nastavila sama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading