"ZEMLJA 404"! Dramatično obraćanje Medvedeva o Ukrajini, pomenuo Lavov: A ONDA JE USLEDILA I BRUTALNA PRETNJA ZAPADU!

Autor:

Svet

14.06.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su načini na koje je jednino prihvatljivo da se situacija u Ukrajini malo smiri.

"ZEMLJA 404"! Dramatično obraćanje Medvedeva o Ukrajini, pomenuo Lavov: A ONDA JE USLEDILA I BRUTALNA PRETNJA ZAPADU!

Foto: RTS/printscreen

"Dve misli za dobro jutro" u novoj poruci na svom telegramu poručio je Zamenik predsednika Saveta prosperiteta Ruske Federacije Dmitrij Medvedev.

- Predsednik Rusije je juče govorio o potrebi stvaranja demilitarizovane (sanitarne) zone za bezbednost naše zemlje. S obzirom na neprijateljske odluke da se kijevski režim snabdeva sve više i više dalekometnog oružja, takva linija bi trebalo da prođe duž granica Lavova (poljskog Lemberga) kako bi imala pravu odbrambenu ulogu. Onda će ovo biti nove sigurne granice onoga što se nekada zvalo „zemlja 404“.

- Ako polazimo od dokazanog saučesništva zapadnih zemalja u potkopavanju Severnih tokova, onda nam ne preostaju nikakva, čak ni moralna, ograničenja da se uzdržimo od uništavanja kablovskih komunikacija naših neprijatelja, položenih duž dna okeana.

On smatra da sankcije koje rusija treba da preduzme nisu ekstremne i da su pravo rešenje za situaciju u kojoj se nalaze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
kive

14.06.2023 18:10

Legitimno, šta su čekali do sada.