TRESE SE AMERIKA: Bivši agent CIA tvrdi da sa Melom Gibsonom raskrinkava najveću pedofilsku aferu (FOTO)

Autor:

Svet

08.06.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavile su se tvrdnje da holivudski glumac Mel Gibson snima dokumentarni serijal u kojem će razotkriti globalni pedofilski lanac koji od trgovine decom i seksualnog zlostavljanja najmlađih prihoduje desetine milijardi dolara godišnje.

TRESE SE AMERIKA: Bivši agent CIA tvrdi da sa Melom Gibsonom raskrinkava najveću pedofilsku aferu (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Njuzvik je kontaktirao Gibsonovog predstavnika za medije koji je naveo da nijedna od tih tvrdnji nije tačna, ali je američki magazin u okviru ove priče objavio i izjave Tima Balarda, glumčevog navodnog saradnika na ovom projektu i bivšeg agenta Centralne obaveštajne agencije (CIA).

Navodi se da je Balard na čelu dobrotvorne organizacije "Operejšn andergraund rejlroud" (Operation Underground Railroad - O.U.R.) i da je na konferenciji održanoj u januaru ove godine u američkoj saveznoj državi Juta do detalja opisivao kako je Gibson strastveno posvećen ovoj organizaciji.

Foto: Tanjug/AP

Mel Gibson

Balard je kazao da ga je Gibson pozvao telefonom na početku rata u Ukrajini 2022. i zatražio od bivšeg agenta CIA da mu pomogne u spasavanju dece iz te zemlje.

- Ja sam rekao Melu "Ti moraš meni da pomogneš. Ovo će skupo da košta. Neću ti tražiti da doniraš novac, ali možeš li da mi pomogneš da snimiši nešto o tome? Hajde da snimimo šta se tamo dešava kako bi ljudi to shvatili i kako bi mogli da nas podrže - rekao je Balard tokom obraćanja u Juti.

On je tamo potvrdio da je Gibson pristao da mu pomogne.

- Nakon četiri meseca, ono za šta sam ja mislio da će možda biti dokumentarac o Ukrajini ispalo je da je dokumentarni serijal u četiri nastavka koji je skoro završen - naveo je Balard.

On je potom učesnicima konferencije otkrio da su mu Ukrajinci dali imena više od 10.000 dece koja su raseljena zbog rata sa Rusijom.

- Znam da je trgovina ljudima biznis koji donosi prihod od 32 milijarde dolara godišnje. To je najbrže rastuća kriminalna aktivnost na svetu - kazao je tada Balard.

Iako je bivši agent CIA ovaj govor održao još u januaru, od kada je mogao i da se nađe na internetu, Tviter nalog Liding riport je u sredu 7. juna kao "najnoviju vest" objavio tvrdnju da Gibson stoji iza pomenutog dokumentarnog serijala u četiri dela.

Nakon toga politički influenseri koji imaju veliki broj pratilaca na društvenim mrežama ponudili su Gibsonu pomoć kako bi dalje razglasili vesti o njegovom dokumentarcu.

Foto: Tanjug/AP

Džefri Epstajn

Neki od njih su preneli da Gibson raskrinkava najveću pedofilsku aferu u koju je bio uključen Džefri Epstajn, američki biznismen i osuđeni pedofil, koji je navodno izvršio samoubistvo u zatvoru, a po teorijama zavere u njegovu smrt su bili uključeni njegovi moćni prijatelji Klintonovi, Bil Gejts i drugi koji su time sprečili da ih oda na sudu.

Sam Gibson se nije ni rečju nije oglasio o tom projektu, ali se navodi da je Keri Lejk, bivša republikanska kandidatkinja za guvernera Arizone objavila da bi dokumetarna serija o sprečavanju seks trafikinga dece bila nešto nešto što je u skladu sa Gibsonovim motivima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mumi

08.06.2023 16:54

Ne moze da se procita tekst od reklama. Preterali ste.

Vesna

09.06.2023 18:34

Opet Klinton druzina i onaj britanski retard, koji je rado platio kaznu nego da istina izadje na videlo.Da ima Boga ovaj svet bi izgledao sasvim drugacije. Da li ce uspeti da svetu pokazu njihova zlodela