ŽESTOKE BORBE NA RUSKOJ TERITORIJI! Besni rat u Belgorodu!

Autor:

Svet

04.06.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedinice za pokrivanje Zapadnog vojnog okruga i granična služba Federalne službe bezbednosti (FSB) uočile su pokušaj militanata da pređu reku na području ovog naselja.

ŽESTOKE BORBE NA RUSKOJ TERITORIJI! Besni rat u Belgorodu!

Foto: Tanjug/AP

Ruska vojska izvela je večeras artiljerijski udar na ukrajinske diverzante u blizini Nove Tavolžanke u Belgorodskoj oblasti, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Jedinice za pokrivanje Zapadnog vojnog okruga i granična služba Federalne službe bezbednosti (FSB) uočile su pokušaj militanata da pređu reku na području ovog naselja, prenose RIA Novosti.

- Na neprijatelja je izvršen artiljerijski udar. Neprijatelj je rasteran, povukao se - naglasili su u ruskom ministarstvu, prenosi Tanjug.

Ranije danas, guverner Belgorodske oblasti Vjačeslav Gladkov rekao je da se ruske trupe bore protiv ukrajinske Diverzantsko-izviđačke grupe (DRG) kod Nove Tavolžanke u Rusiji.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading