OTAC IZ PAKLA UBIO SINA I ŽENU NA JEZIV NAČIN! Telo mališana pronađeno u ustima aligatora, njegovu majku izbo 100 puta (FOTO)

Autor:

Svet

25.04.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lokalna policija je uhapsila Tomasa Mozlija (21)

OTAC IZ PAKLA UBIO SINA I ŽENU NA JEZIV NAČIN! Telo mališana pronađeno u ustima aligatora, njegovu majku izbo 100 puta (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Dvogodišnji dečak čije je telo pronađeno u ustima aligatora na Floridi preminuo je od utapanja, saopštila je policija u ponedeljak, pozivajući se na okružnog lekara.

Lokalna policija je ranije uhapsila njegovog oca, 21-godišnjeg Tomasa Mozlija, pod optužbom za ubistvo. On je navodno ubio i Tejlena Mozlija i Pašun Džefri, dečakovu 20-godišnju majku, prenosi CBS njuz.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tejlen Mozli

 

Džefri je pronađena izbodena na smrt u svom stanu 30. marta, saopštili su zvaničnici. Kako se navodi, izbodena je nožem 100 puta na zabavi koja je organizovana za Mozlija. Policija je pokrenula potragu za njenim sinom i nakon sati potrage, policajci su dobili upozorenje da su videli aligatora u jezeru koji drži nešto u ustima. Aligator je ubijen, a Moslijevo telo je pronađeno, prenosi Mondo.

Policajci su Mozlija uhapsili 31. marta. Optužen je po dve tačke za ubistvo prvog stepena. Uhapšeni Mozli je povezan sa mestom zločina preko krvavog otiska prsta na boci za čišćenje, kao i krvavog otiska Guči cipele pronađenog u stanu. Nakon brutalnog ubistva, monstrum je sina odveo na jezero, navodi se u istrazi. Portparol policije potvrdio je da je Mozli svog sina bacio u jezero.

Članovi porodica žrtava ranije su pokrenuli GoFundMe. U početku su nameravali da sredstva iskoriste za traženje Mozlija. Tada je postao fond za pokrivanje troškova sahrane nakon što je njegovo telo pronađeno. Organizatori su opisali Džefri kao mamu posvećenu stvaranju boljeg života za svog sina.

- Pašun je znala da je biti samohrana majka izazov, ali je bila rešena da obezbedi svog sina. Tokom Pašunovih pauza na poslu, ona se trudila da sa njim provede svaki mogući trenutak. Tokom dana, Tejlen bi zgrabio bilo čiji telefon i pretvarao se da zove svoju mamu. Videti ih zajedno i njihovu ljubav jedno prema drugom bio je blagoslov - navodi se u objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading