DOK JE NOSILA NJIHOVO DETE U STOMAKU, PIJAN JE SEKAO MAKAZAMA! Bila je žrtva JEZIVOG nasilja, pa poslala snažnu poruku ženama!

Autor:

Svet

15.04.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je on bio u zatvoru, ona se preselila, međutim on ju je ponovo našao.

DOK JE NOSILA NJIHOVO DETE U STOMAKU, PIJAN JE SEKAO MAKAZAMA! Bila je žrtva JEZIVOG nasilja, pa poslala snažnu poruku ženama!

Foto: Profimedia

Nasilje nad ženom

Džolin Norman (30) iz mesta Češir u Engleskoj preživela je poslednjih nekoliko godina teško nasilje koje je nad njom počinio njen suprug Dejl Gresti sa kojim ima dvoje dece.

Naime, prvo ju je dok je bila trudna jedne noći pijan sekao makazama i pretio da će da joj sipa skidač laka za nokte u rane. Uhapšen je u maju 2020. godine, a nasilje je trpela od 2019.

Dok je on bio u zatvoru, ona se preselila, međutim on ju je ponovo našao. Uleteo je u kuću i ponovo je napao, prenosi Telegraf.

- Sve je video kao moju krivicu. Rekao je da sam ja kriva što je on završio u zatvoru. Uhvatio me je za kosu i vukao po sobi. Naša ćerka je spavala na spratu iznad. Onda mi je palo napamet da ga gurnem kroz prozor. Dobila sam neku nadljudsku snagu i nekako sam uspela da podignem rezu na prozoru i da ga gurnem napolje. Samo je pobegao - rekla je ona za TheSun gde možete pogledati i fotografije nasilja koje je doživela.

Džolin je posle zaključala prozor i pozvala policiju.

- Borila sam se da ostavim iza sebe sve što mi je uradio. Saznanje da je u zatvoru mi pruža utehu. Imam posao i svoju decu i mnogo stvari za radovanje. Želim da kažem drugim ženama da odmah prijave nasilje i napuste zlostavljača dok ne bude kasno - poručila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading