DEVOJČICA (7) HITNO PREBAČENA U BOLNICU! Baka (65) je IZBOLA NOŽEM! U kući bila i četvorogodišnja sestra žrtve, ali nije povređena!

Autor:

Svet

06.03.2023

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica je izgubila više od trećine krvi pošto ju je baka 12 puta izbola nožem.

DEVOJČICA (7) HITNO PREBAČENA U BOLNICU! Baka (65) je IZBOLA NOŽEM! U kući bila i četvorogodišnja sestra žrtve, ali nije povređena!

Foto: Tanjug/AP

Baka iz Njujorka uhapšena je i optužena za pokušaj ubistva nakon što je, kako se navodi, više puta izbola svoju 7-godišnju unuku.

Incident se dogodio u utorak ujutro kad je policija došla na poziv u stan u predgrađu Bronksa u vezi devojčice koju je njena baka navodno izbola više puta kuhinjskim nožem. “Njujork dejli njuz” piše da je baka izbola unuku više od 12 puta i da je izgubila više od trećine krvi.

U vreme napada je 4-godišnja sestra žrtve takođe bila u stanu, ali ona nije povređena, rekao je listu izvor iz policije.

Policija je zatekla 7-godišnjakinju kako leži na krevetu i odmah je prevezena u bolnicu gde je zadržana u kritičnom stanju, preneo je “ABC njuz”.

- Videli smo policajca kako je istrčao iz zgrade sa devojčicom na rukama. Samo ju je ubacio u policijska kola, nije čekao hitnu pomoć - rekla je za WABC svedok Ana Martinez nakon incidenta.

Baka devojčice, 65-godišnja Mariza Joger, odvedena je u pritvor a kasnije je optužena za pokušaj ubistva, napad, krivično posedovanje oružja, te ugrožavanje dobrobiti deteta.

- I sama sam baka. Nemam reči za ovo. Srce mi je slomljeno. Ovo je veoma tužno - rekla je komšinica Čajna Aponte.

Ujak povređene devojčice, koji je sa užasom zatekao krvavo dete u nesvesnom stanju i odmah pozvao policiju, rekao je da je ona operisana i da se oporavlja u bolnici. Trenutno nije poznat motiv napada.

(Republika/SrbijaDanas)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading