ZAKLANA BAKA (82) U APATINU IMALA STRAVIČNO TEŽAK ŽIVOT: Rano ostala bez sina jedinca, odgajala unuku, a onda je zatekla i još jedna nesreća!

Autor:

Hronika

06.03.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosin sin i snaja su preminuli rano i zbog toga je unuka živela s njom, kažu komšije.

ZAKLANA BAKA (82) U APATINU IMALA STRAVIČNO TEŽAK ŽIVOT: Rano ostala bez sina jedinca, odgajala unuku, a onda je zatekla i još jedna  nesreća!

Foto: Tanjug

Policija vrši uviđaj

Bosa M. (82) koja je pronađena zaklana u svojoj kući u Apatinu imala je apartmane na crnogorskom primorju, pa komšije sumnjaju da je opljačkana i ubijena zbog toga.

Kako su ispričali meštani, staricu je pratila teška sudbina.

- Imala je sina jedinca koji je davno preminuo. Nesrećna žena je tada sa svojim suprugom otišla u Crnu Goru. Imali su neke apartmane dole i njih su izdavali preko letnje sezone. Verovatno su zbog toga mislili da ima para. Ovo je sigurno uradio neko koga je ona poznavala, čim ga je pustila u kuću - navode komšije.

Oni dodaju da žena sigurno ne bi pustala nepoznate ljude u svoj dom.

- Nakon smrti supruga ona se vratila u Apatin da živi jer nije mogla više da bude sama tamo. Bosin sin i snaja su preminuli rano i zbog toga je unuka živela s njom. Srce nam se svima slomilo zbog toga, ali smo se i mnogo zabrinuli jer još uvek nije niko uhapšen, ne izlazimo napolje i vrata su nam zaključana. Nadamo se da će ubica biti pronađen uskoro - rekla je komšinica.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading