NEZAPAMĆENA OLUJA ZAHVATILA SAD! Stradalo 9 ljudi, MILION je u mraku - pojavio se i TORNADO, a najgore sledi! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

04.03.2023

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Južni deo Sjedinjenih Američkih Država pogodila je jaka snežna oluja zbog koje je devet osoba izgubilo život.

NEZAPAMĆENA OLUJA ZAHVATILA SAD! Stradalo 9 ljudi, MILION je u mraku - pojavio se i TORNADO, a najgore sledi! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/ AP Marcio Jose Sanchez

Sjedinjene Američke Države pogodila je snažna snežna oluja zbog koje je devet osoba izgubilo život, piše britanski Rojters.

Navodno je nešto više od milion ljudi ostalo bez električne energije, ali to nije najgore jer se jake padavine praćene tornadom tek spremaju tokom vikenda, prenosi Mondo.

 

 

Nacionalna meteorološka služba saopštila je da je snežni talas prešao preko juga države u petak tokom noći i da je nastavio svoje kretanje prema severoistoku zemlje gde se danas u toku dana očekuju snežne padavine. Očekuje se sneg do 30 centimetara u Njujorku i Novoj Engleskoj.

 

 

U Torontu u Kanadi je čak zabeležena grmljavina sa snegom. Na snimku koji je postavljen na društvene mreže vidi se kako pada sneg, a u pozadini se odjednom pojavila munja. Kako se navodi u saopštenju nacionalne meteorološke službe vetar je dostigao brzinu više od 128,75 kilometara na čas i da se novi udaru tek očekuju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading