JAVNOST OGORČENA ZBOG NOVOG BAJDENOVOG GAFA: Smejao se i zbijao šale nakon svedočenja majke čiji sinovi su se predozirali! (VIDEO)

Autor:

Svet

03.03.2023

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili su se i iz Bele kuće.

JAVNOST OGORČENA ZBOG NOVOG BAJDENOVOG GAFA: Smejao se i zbijao šale nakon svedočenja majke čiji sinovi su se predozirali! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Predsednik SAD Džo Bajden na udaru je kritika, jer je šalio i smejao nakon svedočenja majke koja je izgubila dva svoja sina zbog predoziranja fentanilom.

Rebeka Kisling pričala je u utorak pred Komitetom za unutrašnju bezbednost Predstavničkog doma, podelivši emotivnu priču o tome kako su njena dva sina, Kejleb i Kajler, umrla nakon što su slučajno uzeli pilule sa fentanilom 2020.

Poslanik Mardžori Tejlor Grin, R-Ga., iskoristila je svedočenje da napadne Bajdenovu administraciju, sugerišući da bi Kislingovi sinovi i dalje bili živi da je obezbedio granicu. Međutim, Kislingovi sinovi su umrli tokom Trampove administracije, a Bajden je pokušao da se podsmeva Grinovoj lažnoj izjavi, ali umesto toga, nasmejao se dok je rekao, „da je fentanil koji su dečaci uzimali došao tokom poslednje administracije“.

 

 

Sekretar za štampu Bele kuće Karin Žan-Pjer u četvrtak je razjasnila predsednikove izjave rekavši da je izrazio saosećanje zbog gubitka Kislingove i njene porodice i da njegovo „srce stremi svakoj osobi koja mora da prođe kroz takvu vrstu traume“.

- Njegove reči su pogrešno protumačene - rekla je ona.

Voditeljka Žanin Piro kritikovala je Bajdena u četvrtak zbog njegovih komentara.

- Ovo je predsednik Sjedinjenih Država. Ne radi se o Mardžori Tejlor Grin. Razumem. Svi mogu da se smeju tome. Reč je o ženi koja je izgubila dva sina koja oseća da joj duguje izvinjenje. Trenutno imamo upravu sa tipom koji je budala i nema pojma, a ja sam stvarno ozbiljna u vezi toga. Amerikanci umiru svake godine – više nego što je umrlo u svetskim ratovima. A on ne može čak ni da prevali reč fentanil sa njegovih usana. Kada vam treba sekretar za štampu Sjedinjenih Država da kaže američkom narodu da je predsednik zaista – svi znaju koliko je patetičan i koliko je empatičan. Mi smo u stvarnom problemu. Amerika počinje da razume čoveka koji krio se u podrumu u tom trojanskom konju ne mari za tebe - nastavila je ona.

Piro je tvrdila da je uobičajena tema s levice da okrivljuju druge za njihovu lošu politiku ili postupke i ne preuzimaju odgovornost.

Ona je rekla da Bajden mora „nešto da uradi“ i da krizu fentanila stavi pod kontrolu.

- Sve što treba da uradimo je da uradimo nešto u Meksiku. Nateramo predsednika Meksika na način na koji je Tramp uradio kada je pokušavao da ih natera da kontrolišu granicu od ilegalaca. Rekao je: 'Uvešću carine na to.' ' I postojala je neka kontrola - objasnila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading