OVO NISTE OČEKIVALI! Kralj Čarls se pojavio na važnom događaju sa RUPOM NA ČARAPI! (FOTO)

Autor:

Svet

10.02.2023

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj Čarls napravio je modnu grešku na jednom od najsvetijih mesta Londona.

OVO NISTE OČEKIVALI! Kralj Čarls se pojavio na važnom događaju sa RUPOM NA ČARAPI! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Britanski kralj Čarls III i njegova supruga Kamila, supruga kraljice, posetili su u sredu istorijsku džamiju Brik Lejn u istočnom Londonu. Par je dočekala razdragana publika i plesači koji su obasipali ulice laticama.

Sedamdesetčetvorogodišnji kralj dospeo je na naslovne strane ne samo zbog svog kraljevskog angažmana. Kada je Čarls skinuo cipele, otkrio je vidljivu rupu na desnoj čarapi koju je odmah snimio fotograf.

 

 

Par je kasnije posetio lokalni restoran, gde je Čarlsu ponuđena šolja čaja. Međutim, piće je navodno odneto nakon što je u njega ispustio kocku šećera.

Kristofer Andersen, koji je napisao knjigu "Kralj" o njegovom životu, rekao je za Foks njuz Digital da je otac prinčeva Vilijama i Harija verovatno bio "utučen" modnom greškom.

- Čarls se oduvek ponosio svojim istančanim osećajem za stil i besprekorno skrojenom garderobom odela po meri, košulja po meri i blejzera. Sredinom 90-ih, Čarls je već trošio šestocifrene cifre godišnje na odeću - objasnio je Andersen. „.

Andersen je rekao da Čarls toliko ceni svoj lični stil da je jednom navodno „otkinuo umivaonik sa zida“ da bi pronašao „jedan od svojih omiljenih zlatnih manžetnih dugmadi koji su otišli u kanalizaciju".

- Tako se razbesneo - rekao je Andersen.

- Što se tiče rupe, Čarls, koji je uvek bio šampion održivosti, nije iznad toga da se stvari poprave. Dao je ponovo zašiti i zakrpiti omiljena odela, jakne od tvida i kapute od kašmira. Čak je i plišani meda iz detinjstva sa kojim putuje i dalje redovno dopunjen i ponovo sašiven, zadatak koji je decenijama bio rezervisan isključivo za kraljevu voljenu dadilju, Mejbl Anderson - dodao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading