UŽAS I JEZA: Tročlana porodica izvršila kolektivno samoubistvo

Autor:

Svet

05.02.2023

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija Zapadnog Mančestera je saopštila da beleške u kući ukazuju na to da je porodica donela zajedničku odluku.

UŽAS I JEZA: Tročlana porodica izvršila kolektivno samoubistvo

Foto: Tanjug/AP

Tročlana porodica Daub iz Pensilvanije pronađena je mrtva u svom dvorištu.

Morgan Daub (26) i njeni roditelji Džejms Daub (62) i Debora Daub (59) pronađeni su mrtvi u dvorištu svoje kuće u okrugu Jork u Pensilvaniji, ujutro 25. januara, nakon što je policija reagovala na zahtev za proveru, koju su zahtevale komšije, prenosi Jahu njuz.

Policija Zapadnog Mančestera je od tada saopštila da beleške ostavljene u kući ukazuju na to da je porodica nedavno donela "zajedničku odluku" da okonča svoje živote.

Policija veruje da je Debora Daub pucala i ubila svog muža, a zatim ju je ubila Morgan, koja je izvršila samoubistvo, prenosi Kurir.

Policija je saopštila da nema znakova nasilnog ulaska ili borbe, kao ni dokaza da je neko drugi bio prisutan.

Ljudi koji su poznavali porodicu izrazili su šok zbog njihove smrti. Oni su Morgan opisali kao stidljivu, tihu, mladu ženu koja je bila bliska sa svojom majkom i takođe talentovanu i strastvenu kuglašnicu sve dok ona i njena majka iznenada nisu prestale da posećuju prodavnice i staze za kuglanje u tom kraju pre nekoliko godina, oko početka pandemije.

Bret Stejbli, koji vodi profesionalnu prodavnicu u Bovlers Suppli-u u Jorku, u Pensilvaniji, gde su majka i ćerka bile dugogodišnje mušterije je rekao da veruje da je Morgan, koju je opisao kao „veoma krotku i tihu“, ali i „veoma bistru“ devojku koja se školovala kod kuće, kao i da je njena majka često govorila u njeno ime.

 

Stejbli je rekao da su Daubovi bili pobožna hrišćanska porodica koja ide u crkvu, koja se „nikada nije stidela da nikome kaže šta su njihova verovanja“ kada su u pitanju religija i politika.

Morgan i Debora bile su "veoma, veoma velike" pristalice bivšeg predsednika Donalda Trampa, rekao je Stejbli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading