ZAŠTO VLADIMIR PUTIN ČUDNO HODA? Ne, to nije posledica moždanog udara, istina je SASVIM DRUGAČIJA, mladi tiktoker sve otkrio (VIDEO)

Autor:

Svet

04.02.2023

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da ruski predsednik stalno neobično hoda.

ZAŠTO VLADIMIR PUTIN ČUDNO HODA? Ne, to nije posledica moždanog udara, istina je SASVIM DRUGAČIJA, mladi tiktoker sve otkrio (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Neobičan hod ruskog predsednika Vladimira Putina pri kojem desnu ruku drži skoro nepokretnu posledica je intenzivne obuke ruske službe KGB, a ne posledica moždanog udara (šloga), tvrdi jedan tiktoker na svom profilu Project Nightfall.

- Da li ste ikada primetili da Vladimir Putin čudno hoda? Ljudi se pitaju da li je to posledica moždanog udara...Međutim pravi odgovor može vas iznenaditi - navodi ovaj tiktoker.

-Vidite Putinova desna ruka je stalno ukočena (kruta), dok se leva normalno pomera, to je zapravo zbig obuke u KGB-u. Njima je rečeno da drže oružje u desnoj ruci, tako da je on obučen da što pre izvadi svoj pištolj - dodaje on u objašnjenju.

 

@projectnightfall Is Vladimir Putin's walk because of a health condition? Why does it look weird? #projectnightfall #putin #viral #putinwalk #russia ♬ original sound - Project Nightfall

 

Ovaj tiktoker nije prvi koji je o ovome govorio, pre nekoliko godine o ovome je pisao i "Britiš medikal džurnal" (British Medical Journal).

Tada se tim neurologa iz Portugala, Italije i Holandije bavio načinom na koji hodaju predsednik i tadašnji premijer Rusije Vladimir Putin i Dmitri Medvedev, kao i još trojica ruskih visokih zvaničnika.

- Prva stvar koja vam padne na pamet je Parkinsonova bolest zbog asimetričnih pokreta ruku, naveli su tada ovi stručnjaci za neurološke poremećaje kretanja.

Kako se navodi u studiji, naučnici imaju sasvim drugačiju pretpostavku. Stav i kretanje ruskih zvaničnika naučeno je u KGB-u ili tokom intenzivne vojne obuke.

Ruski predsednik se kreće kao neko ko je obučen da u svakom trenutku može brzo da potegne pištolj, zbog čega mu je desna ruka mirnija od leve.

Autori studije su svoju tezu potkrepili i uvidom u "priručnik za obuku bivših pripadnika KGB-a", odbacivši sumnju da predsednik Rusije pati od degenerativne bolesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading