TEJT ĆE SE NAĆI NA SLOBODI?! Počinje suđenje kontroverznom influenseru!

Autor:

Svet

10.01.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je uhapšen u Rumuniji i optužen za više teških dela.

TEJT ĆE SE NAĆI NA SLOBODI?! Počinje suđenje kontroverznom influenseru!

Foto: Printscreen/Twitter/Andrew Tate

Endru Tejt

Kontroverzni influenser Endru Tejt (36), koji je uhapšen u Rumuniji krajem prošle godine, pojaviće se danas pred sudom u Bukureštu. Očekuje se da će Tejt, kao i njegov brat, tražiti oslobađanje.

Dvojica muškaraca, zajedno sa dve žene, optuženi su za silovanje, trgovinu ljudima i organizovani kriminal. Njihovi advokati će tvrditi da je pritvor nezakonit i da treba da vrate imovinu koju su zaplenile rumunske vlasti. Podsetimo, rumunska policija je Tejtu zaplenila 11 automobila.

Foto: Printscreen/Twitter/Andrew Tate

Endru Tejt navodno uhapšen nakon što je poručio picu

Tejtov advokat Eugen Vidineac rekao je za Skaj njuz da bi saslušanje, koje počinje ujutru, moglo da potraje ceo dan. Očekuje se da će advokat na sudu reći da nema dokaza protiv njegovih klijenata osim jedne izjave i da nije ispoštovan postupak.

U optužnici se navodi da su Tejt i njegov brat namamili žene u Rumuniju obećavajući im romantičnu vezu, a zatim ih naterali da snimaju pornografske sadržaje.

Poznat kao ženomrzac

Tejt je stekao ime mizoginim komentarima i govorom mržnje na društvenim mrežama. Prema njegovim tvrdnjama, žene snose deo krivice ako su silovane i zapravo pripadaju muškarcima.

Na društvenim mrežama, Tejt je promovisao ultramaskulinitet i luksuzan način života, a takvim sadržajem zaokupio je široku publiku uglavnom mladića. U spotovima se često pojavljivao u skupim sportskim automobilima, privatnim avionima i na egzotičnim destinacijama.

Foto: Printscreen/Youtube/EmergencyMeetingClips

Endru Tejt i njegov brat Tristan

Mnoge platforme su ga zabranile, ali njegov nalog na Tviteru ponovo je postao aktivan u novembru kada je Ilon Mask kupio mrežu. U jednom od svojih tvitova, čim mu je dozvoljeno da se vrati na Tviter, Tejt je napisao da leti u Kaliforniju da kaže Masku „ti si legenda“.

Uhapšen posle prepucavanja sa Gretom Tunberg

Klimatska aktivistkinja Greta Tunberg, pre nego što je uhapšen, vešto je odgovorila Tejtu, aludirajući na njegovu upitnu muškost, koja ga tera da se dokazuje nakon što ju je provocirao izjavom da poseduje 33 automobila sa „ogromnom emisijom” štetnih gasova.

Tejt je nastavio sa provokacijama naručivši pice i poručivši da onaj ko ih donese treba „da se pobrine da se ne recikliraju”. Na mrežama se spekulisalo da je upravo brend pice pomogao rumunskoj policiji da ga uđe u trag, što je policija demantovala, ali je Tunberg na Tviteru odgovorila: „Ovo se dešava kada ne reciklirate kutije za picu“.

Tejt je bivša takmičarka u britanskom rijalitiju Veliki brat i vodi organizaciju Hustlerov univerzitet, koja navodno ima više od 160.000 korisnika koji plaćaju da uče kriptovalute, investiranje i poslovanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading