ZELENSKI KAO MENADŽER STRIPTIZ KLUBA: Žestoke kritike na račun ukrajinskog predsednika tokom posete Bajdenu

Autor:

Svet

22.12.2022

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinski predsednik Zelenski bio je žestoko kritikovan jer je došao u Belu kuću izgledajući kao 'menadžer striptiz kluba' u ležernoj odeći.

ZELENSKI KAO MENADŽER STRIPTIZ KLUBA: Žestoke kritike na račun ukrajinskog predsednika tokom posete Bajdenu

Foto: Tanjug/AP

Volodimir Zelenski je naime, nosio istu zelenu, ratnu odeću otkako je Rusija izvršila invaziju na Ukrajinu u februaru – uključujući i samit G20 gde se pojavio putem video veze.

Neki ljudi su ga upoređivali sa Čerčilom kad se pojavio pred američkim kongresom, ali drugi su rekli da je trebalo da nosi odelo kako bi iskazao više poštovanja dok je od Predstavničkog doma i Senata tražio veću finansijsku pomoć u ratnim naporima.

- Ako Čerčil može da se pojavi u kombinezonu, siguran sam da bi Zelenski mogao da se pojavi u zelenoj dukserici i pantalonama. Velike ljude definišu njihovi postupci, a ne njihova odeća - bio je jedan od komentara koji se odnosio na stil Zelenskog.


Komentator Taker Karlson optužio je ukrajinskog lidera da se oblači kao 'menadžer striptiz kluba koji zahteva novac' dok SAD pate od sopstvene granične krize, piše Dejli Mejl.

Ovaj magazin je objavio i komentare svojih čitalaca koji su se odnosili na pomenitu situaciju.

Jedni su žestoko optužili Takera da preteruje u poređenju odevnog stila Zelenskog sa stilom menadžera striptiz kluba, dok su drugi podržali komentatora.

- Zelenski je obično u uniformi i jakni jer se bori u ratu koji vodi ludak, ali pričaj o tome kako je obučen iz udobnosti vašeg toplog doma - bio je komentar jednog čitaoca iz Ujedinjenog Kraljevstva.

Drugi su naveli kako je Takeru trebalo da kaže nešto negativno kako bi odvukao pažnju sa uspešnog sastanka dvojice lidera.

- Da, izgleda užasno u tom zelenom džemperu. Ali on trenutno vodi živi rat. Pusti ga. A šta ako je bio obučen u odelo i kravatu? Tada bi bio optužen da je zaljubljen u sebe.

Sa druge strane, ređali su se i komentari u kojima je oštro kritikovana pojava ukrajinskog lidera u Beloj kući.

- Kako se usuđuje da se ovaj tip pojavi u našoj Beloj kući tako obučen. To je nepoštovanje prema našoj velikoj naciji. Mi smo lideri slobodnog sveta i on bi trebalo da pokaže poštovanje i poštovanje prema nama - bio je komentar jednog Teksašanina

Bilo je i onih koji su kako komentatora tako i Volodimira potpuno iskritikovali:

- Taker je pahuljica, ali sam siguran da je Zelenski mogao da pronađe odelo. Izgledao je idiotski kao Feterman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading