ŠTA NIJE U REDU SA PUTINOVIM GOVOROM TELA? Stručnjak analizirao susret lidera Rusije i Lukašenka

Autor:

Svet

19.12.2022

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin u ponedeljak je otišao u Minsk da se sastane sa beloruskim kolegom Aleksandrom Lukašenkom, a stručnjaci za govor tela su analizirali ovu posetu.

ŠTA NIJE U REDU SA PUTINOVIM GOVOROM TELA? Stručnjak analizirao susret lidera Rusije i Lukašenka

Foto: Предводитель команчей/Twitter printscreen

Ruski predsednik Vladimir Putin je posetio Minsk u ponedeljak i sastao se sa predsednikom Belorusije, ali su svi zapazili jedan detalj kada je šef Kremlja izlazio iz aviona. Kako navode mediji, izbegao je potencijalnu katastrofu i izbegao pad kada je zapeo za stepenik.

Putina prate glasine o lošem zdravlju otkako je prvi put naredio trupama da kroče u Ukrajinu. Na snimku koji je obajvljen vidi se Putin koji silazi niz stepenice aviona pre nego što je zagrlio bliskog prijatelja i beloruskog lidera Aleksandra Lukašenka. Dok je silazio niz stepenice, izgleda da je promašio poslednji stepenik i skoro pao pre nego što se pribrao i zagrlio svog partnera. Ljudi različito tumače snimak i tvrde da je namerno preskočio nekoliko stepenika i da se nije sapleo, prenosi Mondo.

Postoji nekoliko znakova koji ukazuju na to da je Putin imao problema tokom posete, što je primetio ekspert za govor tela Adriana Karter, kao što je činjenica da Putin izgleda da ne može ili ne želi da koristi desnu ruku u potpunosti. Uprkos tome što je to znak potencijalnog lošeg zdravstvenog stanja, neki tvrde da je to deo njegove obuke u KGB-u. KGB je bio glavna bezbednosna agencija za Sovjetski Savez i tamo je Putin služio 16 godina. Priručnik pokazuje kako su operativci KGB-a obučeni i naloženi da drže desnu ruku blizu grudi.

Govoreći za Dejli Star, Adriana Karter je rekla:

- Izgleda da je Putin promašio poslednji stepenik. Međutim, na snimku se čini mnogo živahnijim nego što je inače. Njegova desna ruka visi više od leve kada hoda, kao što smo videli ranije, ali je koristi kada prima poklone. Putin definitivno izgleda opuštenije u govoru tela i dao je topao zagrljaj Lukašenku. Takođe je podigao obrve kako bi pozdravio sledeću osobu koju je video, a to je znak da mu je drago da ga vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading