PREDAO RANAC NA PREGLED NA AERODROMU I ŠOKIRAO CARINIKE: Otvorili su prtjag, ali takvog "uljeza" nisu očekivali (FOTO)

Autor:

Svet

08.12.2022

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Putnici treba da izvade ovakve "uljeze" iz prtljaga.

PREDAO RANAC NA PREGLED NA AERODROMU I ŠOKIRAO CARINIKE: Otvorili su prtjag, ali takvog "uljeza" nisu očekivali (FOTO)

Foto: Printscreen/Twitter/TSA_GREATLAKES

Ranac, prtljag

Baš kao i svi putnici, neidentifikovani muškarac je morao da prođe kontrolu sa svojim ručnim prtljagom pre nego što je ušao u avion. Zaposleni na aerodromu Medison uočili su neočekivanog uljeza u čovekovom rancu. Skener za prtljag pokazao je skrivenog psa. Fotografije koje su snimili objavili su i na Tviteru.

- Ako putujete sa životinjom, obavestite avio-kompaniju i upoznajte se sa pravilima - upozorava Uprava za bezbednost transporta na aerodromu Viskonsin.

Putnici treba da izvade svog ljubimca iz prtljaga, pa tek onda da ga pošalju na pregled.

 

 

Pre samo dve nedelje, podjednak šok zavladao je među osobljem obezbeđenja Međunarodnog aerodroma Džon F. Kenedi u Njujorku, koje je otkrilo mačku u prtljagu putnika.

Međutim, u toj situaciji ni vlasnik nije znao da je ljubimac odlučio da putuje sa njim.

Rendgen aparat snimio je boce, čaše za vino, par japanki i nešto što je ličilo na odraslu mačku.

Na kraju se ispostavilo da je živa životinja bila "spakovana" u kofer u kom je provela nekoliko sati na putu do aerodroma. 

Da nije uočena, mogla je da umre u skladištu kofera tokom leta.

 

 

Policajci koji su videli rendgenski snimak otvorili su kovčeg i bili su šokirani kad su zaista pronašli mačku, rekla je portparolka TSA Lisa Farbstejn.

Uprkos tome što se svakodnevno susreću sa raznim stvarima koje se mogu naći u koferima, od neovlašćenog vatrenog oružja do nedozvoljenog sosa od brusnice, „retko u njima vide živu životinju“, rekla je ona. Na sreću, mačka nije pokušala da pobegne kada su otvorili kofer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading