DRAMA NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Divlji taksisti fizički napali putnike iz Indije, oni pošli ka zgradi - dočekalo ih obezbeđenje sa elektrošokerima!

Autor:

Vesti

05.12.2022

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob između Indijaca i divljih taksista se dogodio ispred zgrade beogradskog aerodroma.

DRAMA NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Divlji taksisti fizički napali putnike iz Indije, oni pošli ka zgradi - dočekalo ih obezbeđenje sa elektrošokerima!

Foto: TANJUG/ BEG AIRPORT /bs, Profimedia

Sukob divljih taksista i Indijaca na aerodromu

Danas se na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu dogodio incident kada se grupa putnika najverovatnije iz Indije sukobila sa divljim taksistima.

Sukob se dogodio ispred zgrade beogradskog aerodroma kada su divlji taksisti pokušali da prevare pristigle ljude iz Indije.

Nakon sukoba, putnici su počeli da beže ka zgradi aerodroma jer su taksisti fizički nasrnuli na njih.

Kako se saznaje, u zgradi ih je sačekalo obezbeđenje, koje je, umesto da im pomogne, počelo da im preti elektrošokerima, a jednom putniku su bacili i razbili telefon.

Policija se za to vreme nije pojavila.

Nakon što su se prestravljeni putnici pomerili, jedan od divljih taksista, koji deluje da je glavni među njima, predao je nešto radnicima obezbeđenja.

Kako smo ranije pisali, taksisti na beogradskom aerodromu, osim što pelješe mušterije, naplaćujući im i po tri puta veće iznose za vožnju nego što bi trebalo, pronašli su novi način kako da zarade nauštrb klijenata, tako što ih ucenjuju da se voze grupno jer im se drugačije, kako tvrde, ne isplati?!

Da biraju mušterije, odnosno odbijaju kratke relacije, nije novost, međutim, sada imaju novu caku da pristanu na vožnju, ali pod uslovom da voze više njih koji idu u istom pravcu. Umorni od dugog puta, ljudi često pristaju na to.

Poznato je i da je već bilo prijava protiv divljih taksista.

Trojica državljana Indije prijavila su surčinskoj policiji početkom avgusta da ih je pod pretnjom smrću opljačkao beogradski taksista koji ih je povezao s aerodroma. On im je, kako tvrde, oteo 2.700 evra i izbacio ih iz crnog BMW. Taksista ih je odvezao u Zemun, do Ulice Vojni put, zaključao u kolima kod "Knez petrol" pumpe i zapretio da će ih ubiti ako mu ne daju novac koji imaju. Iz straha su mu predali 2.700 evra i on ih je posle toga isterao iz vozila i pobegao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Ljupče

05.12.2022 18:00

Šta radi polucija? Gricka semenke i skandira pedesetevraputa su im rekli da se sklone. Ništa novo.

realno gde su policajci

06.12.2022 11:57

@Ljupče - policija dobija plate za nerad!… od taxi hohstaplera ne moze da se prodje