STRAVIČNA EKSPLOZIJA U ISTANBULU! Broje se mrtvi, 38 osoba povređeno! Policija istražuje da li se radi o terorističkom napadu

Autor:

Svet

13.11.2022

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako javlja turska TV, eksplozija se dogodila danas u pešačkoj turističkoj ulici Istiklal u centru Istanbula, pri čemu su najmanje 4 poginule, dok je 38 povređeno.

STRAVIČNA EKSPLOZIJA U ISTANBULU! Broje se mrtvi, 38 osoba povređeno! Policija istražuje da li se radi o terorističkom napadu

Foto: printscreen/telegram

Službe hitne pomoći i policija su upućene na mesto incidenta nakon eksplozije koja se desila danas desila u Istanbulu, prenosi Sputnjik.

Vest o broju žrtava potvrdile su i turske vlasti.

Kako javlja turska televizija, eksplozija se dogodila u ulici Istiklal u centru Istanbula, pri čemu je najmanje 38 osoba povređeno.

- Došlo je do eksplozije u ulici Istiklal koja gleda na trg Taksim u Istanbulu. Kako se navodi, mnogo ljudi je povređeno u eksploziji. Nakon incidenta, više medicinskih ekipa je poslato u taj deo grada, saopštila je turska televizija.

 

 

Za sada nema dodatnih informacija o uzroku eksplozije.

 

 

 

 

Svedok je za Sputnjik rekao da policija evakuiše ljude iz tog područja.

Korisnici društvenih mreža rekli su da su prodavnice zatvorene, kao i avenija.

Policija istražuje da li je eksplozija u Istanbulu bila teroristički napad, kaže izvor.

Kako pojedinci pišu na Tviteru eksploziju je navodno izveo bombaš samoubica, koji se razneo u pešačkoj zoni, ali to nije zvanično potvrđeno.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading