JEDNOSTAVNO ĆEMO IZGUBITI! Ovakve reči se do sada nisu čule od ruskih zvaničnika: DRAMATIČNO UPOZORENJE ROGOZINA!

Autor:

Svet

13.11.2022

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši šef "Roskosmosa" Dmitrij Rogozin, koji se nalazi u zoni specijalne operacije u Donbasu, pozvao je dobrovoljce da idu na front.

JEDNOSTAVNO ĆEMO IZGUBITI! Ovakve reči se do sada nisu čule od ruskih zvaničnika: DRAMATIČNO UPOZORENJE ROGOZINA!

Foto: Tanjug/AP

- Za nas se sve ovde odlučuje. Ako mi - cela Rusija - to ne shvatimo, jednostavno ćemo izgubiti. Dakle, ovo je moj rat, rat ruskih ljudi. I ja pozivam mnoge - i one koji se nečega plaše ili misle da to neće uticati na njih - čekamo dobrovoljce - rekao je Rogozin u intervjuu našoj agenciji i dodao da su specijalna vojna operacija i slični događaji već pogodili sve.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Bivši šef "Roskosmosa" smatra da u zonu SVO treba da idu ljudi koji znaju kako da spasu sebe i svog saborca, kao i oni koji „imaju neophodnu obuku ili imaju priliku da je dobiju".

Podsetimo, kako je Republika već pisala, u ruskom društvo došlo je do ogromnog nezadovoljstva zbog predaje Hersona, strateški važnog grada na jugu Ukrajine, što bi presudno moglo da utiče na dalji tok rata, pošto će, kako je Republika takođe pisala, Kijev američkim raketnim sistemima HIMARS moći da gađa Melitopolj, pa čak i Krim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading