SANKCIJE EU RUSIJI KAŽNJAVAJU FRANCUSKI NAROD: Le Penova bez dlake na jeziku!

Autor:

Svet

04.10.2022

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuska političarka Marin Le Pen prokomentarisala je ponašanje evropskih zvaničnika i ocenila da su sankcije Rusiji zapravo veliki udarac za francuski narod.

SANKCIJE EU RUSIJI KAŽNJAVAJU FRANCUSKI NAROD: Le Penova bez dlake na jeziku!

Foto: Tanjug/AP

Predsednica francuske partije Nacionalni savez Marin Le Pen oštro je reagovala na poteze Evropske unije koji se odnose na sankcije prema Ruskoj Federaciji. Ona je navela da sankcije nanose veliku štetu francuskom narodu i da su kontraproduktivne. 

-Sankcije ne deluju, štaviše, kontraproduktivne su. Realnost je da su sankcije dovele do povećanja prihoda Rusije od izvoza nafte za 40 milijardi evra - rekla je Le Pen, a prenela agencija TASS. 

Le Penova je dodala kako iz enkog razloga Evropska unija kažnjava Franucsku koju ove godine, po svemu sudeći, čeka veoma teška zima

Podsetimo, šef Kremlja Vladimir Putin nedavno je potpisao  sporazum o priključenju četiri teritorije na istoku Ukrajine Ruskoj Federaciji, što je izazvalo veliko nezadovoljstvo među čelnicima EU, ali se u evropskim zemljama takođe javlja bojazan zbog problema sa snabdevanja gasom. 

U vezi sa tim, pre nekoliko dana dogodio se incident sa curenjem 800 miliona kubnih metara gasa u Baltičko more. Stručnjaci sumnjaju da je ovo zapravo slučaj sabotaže. 

Republika

Foto: printscreen/Telegram

Curenje gasa u Baltičko more

Evropski narod zbog ovakve situacije čeka novu zimu u sve većoj neizvesnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading