IMALA ŠLOG UŽIVO U PROGRAMU: Voditeljka počela da zamuckuje, kolege odmah videle da je u životnoj opasnosti!

Autor:

Svet

07.09.2022

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džuli Čin je u sred programa videla da ima problema sa govorom, a ispostavilo se da je brza reakcija njenih kolega pomogla da izbegne moždani udar.

IMALA ŠLOG UŽIVO U PROGRAMU: Voditeljka počela da zamuckuje, kolege odmah videle da je u životnoj opasnosti!

Foto: Youtube printscreen

Džuli Čin, televizijska voditeljka NBC vesti u Oklahomi, pričala je gledaocima o lokalnom događaju povezanom sa lansiranjem rakete Artemis kada je, odjednom, osetila teškoće u govoru, počela je da zamuckuje i nedostajalo joj je reči.

U jednom momentu, "brljajući" reči, uspela je da prozbori:

- Žao mi je, jutros se nešto dešava sa mnom i izvinjavam se svima.

Ovo su njene kolege prepoznale kao signal za uzbunu i zahvaljujući njihovoj brzoj reakciji, budući da su zvali hitnu pomoć, voditeljka je uspela da izbegne životnu opasnost.

Ono što je Čin doživela, doktori su kasnije nazvali početkom moždanog udara , koji je mogao ozbiljno da je životno ugrozi da nije brzo dobila adekvatnu medicinsku pomoć, piše Dejli Mejl.

Čin je rekla kako je signalizirala kolegama sa druge strane kamere da fokus prebace na voditelja vremenske prognoze, kako bi mogla da se pribere, a ond je shvatila da je delimično izgubila vid, kao i da joj trne ruka i šaka - dva ključna simptoma moždanog udara. 

SIMPTOMI MOŽDANOG UDARA

Simptomi moždanog udara mogu uključivati probleme sa govorom, glavobolju ili čak probleme sa ravnotežom i hodanjem. Ako je lice opušteno i ne može da se osmehne ili ne može da podigne ruke, odmah treba potražiti medicinsku pomoć.

Stručnjaci navode da su simptomi: gubitak ravnoteže, promene vida, spuštanje lica, slabost ruku i nejasan govor, sa završnom komponentom, vremenom, što znači brzo pozvati hitnu pomoć.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Младен

07.09.2022 20:16

Богу драгом хавала што је избегнут мождани удар.