ITALIJA, HRVATSKA ILI UKRAJINA? Srbija čeka rivala u osmini finala Eurobasketa, a ovo su tri moguća scenarija!

Autor:

Sport

07.09.2022

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrtak je dan D.

ITALIJA, HRVATSKA ILI UKRAJINA? Srbija čeka rivala u osmini finala Eurobasketa, a ovo su tri moguća scenarija!

Foto: Starsport

Košarkaši Srbije

Košarkaši Srbije imaju priliku da, pobedom nad Poljskom, overe prvo mesto na tabeli grupe D pred osminu finala Eurobasketa, a tu mogu da se sastanu sa Italijom, Hrvatskom ili Ukrajinom.

"Orlove" će čekati četvrtoplasirani tim iz grupe C, a najveće su šanse da nam prvi protivnik u eliminacionoj fazi bude selekcija "Azura". U poslednjoj rundi Italijani igraju protiv Velike Britanije i očekuje se siguran trijumf, dok bi u slučaju pobede Hrvatske nad Ukrajinom između jednog i 18 poena razlike viceprvak "starog kontinenta" upravo otišao na reprezentaciju sa Apenina.

Ako "Vatreni" trijumfuju ubedljivije od 18 razlike, onda ćemo se sastati sa Ukrajincima, a ako budu poraženi onda ćemo se ukrstiti sa komšijama.

Sve će biti poznato u četvrtak, negde oko 23 časa, pošto su mečevi Srbija - Poljska i Italija - Velika Britanija zakazani za 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading