ONI PRODUŽAVAJU RAT U UKRAJINI! Oglasio se VLADIMIR PUTIN i direktno ovu državu optužio da UKRAJINCE koristi kao TOPOVSKO MESO!

Autor:

Svet

16.08.2022

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapadne zemlje nastoje proširiti "cenar sličan NATO-u" na azijsko-pacifičku regiju, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin tokom svog pozdravnog obraćanja na Moskovskoj konferenciji o međunarodnoj bezbednosti.

ONI PRODUŽAVAJU RAT U UKRAJINI! Oglasio se VLADIMIR PUTIN i direktno ovu državu optužio da UKRAJINCE koristi kao TOPOVSKO MESO!

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

Vladimir Putin je takođe rekao da SAD pokušava da produži rat u Ukrajini, te da je poseta Nenci Pelosi  Tajvanu bila "temeljno planirana provokacija".

- Zapad koristi narod Ukrajine kao topovsko meso za održavanje svoje hegemonije - rekao je Putin. - Oni (zapadne zemlje) žele sukobe kako bi održali svoju hegemoniju. To je razlog zašto su koristili narod Ukrajine kao topovsko meso dok su vodili projekt protiv Rusije; zatvorili su oči na korištenje ideologije neonacizma i masovna ubistva civila u Donbasu i opskrbljivali su oružjem, uključujući teško, kijevski režim - rekao je ruski predsednik prenosi TASS.

- U tim okolnostima donesena je odluka o pokretanju posebne vojne operacije u Ukrajini koja je u potpunosti u skladu s Poveljom UN-a. Ova operacija ima jasne ciljeve - osigurati sigurnost Rusije i ruskog naroda i spasiti građane Donbasa od genocida - naglasio je ruski čelnik.

- Događaji u Ukrajini pokazuju da su Sjedinjene Države nastojale produžiti sukob -  dodao je Putin.

Rekao je da Amerika koristi uvek istu praksu kako bi rasplamsala sukobe u Aziji, Africi i Latinskoj Americi. 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading