STOP RUSKOM NUKLEARNOM TERORU! Zelenski zapretio Moskvi, pa najavio novi udar na Kremlj!

Autor:

Svet

07.08.2022

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski smatra da je neophodno uvesti novi paket sankcija Rusiji, jer je kako ističe, potreban snažniji odgovor na nuklearni teror.

STOP RUSKOM NUKLEARNOM TERORU! Zelenski zapretio Moskvi, pa najavio novi udar na Kremlj!

Foto: Tanjug/AP

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je na snažniji međunarodni odgovor na ruski „nuklearni teror“ nakon izveštaja o novom granatiranju nuklearne elektrane Zaporožje.

Tokom telefonskog razgovora sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, Zelenski je pozvao na uvođenje sankcija ruskoj nuklearnoj industriji i nuklearnom gorivu, napisao je ukrajinski lider na Tviteru.

- Razgovarao sam sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, ispričao mu o situaciji na bojnom polju, a posebno Zaporožju. Ruski nuklearni teror zahteva snažniji odgovor međunarodne zajednice - sankcije ruskoj nuklearnoj industriji i nuklearnom gorivu - zaključio je Zelenski. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MARINA

07.08.2022 19:00

Da li ste vi iz republike normalni?