MITROVIĆ JE FOLIRANT: Bivši as Čelsija opleo po golgeteru Fulama!

Autor:

Sport

07.08.2022

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je sa dva gola doneo bod autsajderu protiv vicešampiona Engleske i Evrope.

MITROVIĆ JE FOLIRANT: Bivši as Čelsija opleo po golgeteru Fulama!

Foto: Tanjug/AP

Momenat kada Endru Medli pokazuje na belu tačku

Fudbaleri Fulama i Liverpula podelili su plen u prvom kolu Premijer lige, pošto su na "Krejven kotidžu" odigrali nerešeno - 2:2.

Centralna figura meča bio je reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović koji je postigao oba gola za domaći tim.

Mitar je prvi gol postigao u 32. minutu, glavom, posle centaršuta Kenija Tetea, dok je drugi put u 72. sa bele tačke matirao Alisona.

Kod tog drugog gola je upravo Mitrović izborio penal, pošto ga je Virdžil van Dajk faulirao.

Međutim, baš taj detalj je izazvao reakciju nekadašnjeg fudbalera Čelsija Endija Taunsenda koji smatra da je arbitar Endru Medli prelako dosudio najstrožu kaznu.

Video sam da je Van Dajk rekao sudiji "nema šanse". Po mom mišljenju, utisak je da je Mitrović prelako pao - rekao je Irac za "Toksport", pa nastavio:

Da li je Van Dajk zakačio Mitrovića, nisam siguran, ali svakako je loše bio postavljen. Ipak, nisam video mnogo kontakta i ako je to slučaj, onda penal ne sme da bude suđen.

Nastavio je u istom ritmu bivši vezista "Plavaca".

- Meni je izgledalo kao inscenirano, kao da se bacio. Nije ga dotakao, sudija je trebalo da pogleda usporeni snimak. Ako je bilo ozbiljne sumnje - jednostavno je morao. Voleo bih kada bismo mogli da čujemo razgovore između sudija. Trebalo bi to da učine. Niko nije imao pojma šta se dešava na terenu i zbog toga bi trebalo to uvesti - poručio je Taunsend.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading