HOROR NASRED TERENA: Stravičan sudar fudbalera i golmana, Holanđanin završio u KOMI! Bore mu se za život! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Sport

07.08.2022

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresne scene u Moldaviji.

HOROR NASRED TERENA: Stravičan sudar fudbalera i golmana, Holanđanin završio u KOMI! Bore mu se za život! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: YouTube printscreen/Moldfootball

Zabrinuti fudbaleri oko Donija van Iperena

Holandski fudbaler Doni van Iperen završio je u komi posle teškog sudara sa protivničkim golmanom na utakmici.

Nesrećna situacija se dogodila na meču između njegove Zimbre i Dinamo-Auta.

Holanđanin je momentalno prebačen u bolnicu, gde se bori za život.

Iperen se u 11. minutu susreta sudario sa protivničkim čuvarom mreže i istog momenta je ostao bez svesti. Hteo je da udari loptu glavom nakon centaršuta saigrača iz slobodnog udarca, međutim, golman Dalijan Alogo je istrčao i zamahnuo sa obe ruke kako bi izboksovao loptu. Nažalost, došlo je do sudara i Iperen je ostao nepomično da leži na zemlji.

Lekarska ekipa je odmah utrčala na teren, a posle ukazane prve pomoći fudbaler je hitno prevezen u bolnicu i nalazi se u teškom stanju.

- U ovim teškim momentima sve naše misli su uz Donija van Iperena. Holandski fudbaler je prebačen u bolnicu u Kišinjevu. Doni, budi jak, svi se molimo za tebe - saopštio je njegov klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading