MORSKA NEMAN UJELA ŽENU ZA ZADNJICU! Krv lipti na sve strane, ugrizla i NE PUŠTA! Čoveku stradala ruka (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

19.07.2022

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video snimci na kojima male ajkule ujedaju ljude šokirali su javnost!

MORSKA NEMAN UJELA ŽENU ZA ZADNJICU! Krv lipti na sve strane, ugrizla i NE PUŠTA! Čoveku stradala ruka (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ajkule ne miruju! Posle nekoliko napada u Egiptu, u kojima su stradale dve žene, sada su se pojavili snimci na kojima se vide "male ribe" koje su ugrizle čoveka za ruku, a ženu za zadnjicu! Zapravo je reč o malim ajkulama, a nema informacije gde su ovi snimci nastali.

Kako se navodi, nije ista vrsta ribe koja je ujela muškarca i ženu. Vrsta ajkule koja je napala muškarca je "nurse shark" ili "bolničarka", a njen ujed je veoma jak! Ove ajkule uopšte nisu bezazlene, kao ni njihov ujed, što se može videti na snimku.

Spadaju u mesoždere i uglavnom se nalaze u zapadnom Atlantiku i južnom Pacifiku. Ajkule "bolničarke" mogu da narastu i do 4 metara, prenosi Mondo. Imaju veoma snažne čeljusti ispunjene hiljadama sitnih, oštrih zuba, i uglavnom ujedaju ako se brane. Uglavnom su bezopasne za ljude, iako na snimku ne izgleda tako.

Devojku je napala riba remora koju često povezuju sa ajkulama zbog svog ugriza, ali ona ne spada u porodicu morskih pasa, odnosno ajkula.

Prilepuše su stanovnici tropskih otvorenih okeana, ali se povremeno nalaze u umerenim ili priobalnim vodama ako su se vezali za velike ribe koje su zalutale u ova područja. Kao što im ime samo kaže, one se prilepe na domaćina i tako preživljavaju, tako da, iako nije ajkula u pitanju, uopšte nije bezazlena, što se može videti i na snimku.

Riba je nesrećnu devojku ugrizla za zadnjicu i ne pušta je, a na snimku se vidi kako kaplje krv.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

20.07.2022 05:32

Bas je strasno.Cudno je sto se muvsju u priobalnom pojasu gde se nalaze kupaci.Prosto je nemoguce da u svetskom okeanu nema dovoljno hrane. Mene more vise nece videti.Vise tu nema uzivanja kad ne znate da li ce te iz vode izsci bez zadnjice noge ili nekog drugog dela tela.