KADA SE PROBUDIO OSETIO JE MIRIS ZAPALJENE GUME: Nije ni slutio o čemu se radi, a sada se bori za život

Autor:

Lifestyle

19.07.2022

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se Aleks Sevidž probudio osećajući miris zapaljene gume, nije imao pojma šta je u pitanju

KADA SE PROBUDIO OSETIO JE MIRIS ZAPALJENE GUME: Nije ni slutio o čemu se radi, a sada se bori za život

Foto: shutterstock.com

Tuga, depresija

Aleks je sada na svom osmom ciklusu hemoterapije za lečenje agresivnog raka mozga nakon što mu je dijagnostikovan dok je živeo u Australiji.

Ovaj 34-godišnjak je rekao za Sun: „Bio sam u formi, zdrav volonter spasilac na plaži Bondi.

„Rak mozga nije bio ni na mom radaru. „Probudio sam se i osetio miris zapaljene gume. Bio sam siguran da kuća gori, ali moja verenica Ana nije osećala ništa. To je bilo u avgustu i Ana ga je nagovorila da poseti svog lekara opšte prakse, a nakon što je upućen kod specijaliste za uho, nos i grlo, magnetna rezonanca je uočila masu i Aleks je podvrgnut operaciji, koja je otkrila da ima glioblastom - brzi, razorni rak mozga .

On kaže da je najužasnija stvar kod ove bolesti, to što se nikada ne zna da li će se vratiti, uprkos tome što je hirurg otklonio sve.

„Želela sam da se skrasim,oženim, imam decu, ali prosečan životni vek je 14 meseci. „Znam da neki žive duže, neki prežive i trenutno dobro reagujem na lečenje, ali uprkos svemu, osećam se srećno. „Tretman koji mi je dat je efikasan, ali ne za svakoga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading